NIEUWS VAN HANK THE KNIFE AND THE JETS!!!

CONCERT AGENDA: Jaar 2011

31 December - Ede, Stadscafe Oscar

23 December - Arnhem, Willemeen en Luxor

27 November - Arnhem, Albert's Puntje

22 Oktober - Heinkenszand, Sporthal De Stenge

28 Augustus - Waalwijk, Bork Totaal

17 Augustus - Zutphen, Zomerfeest Podia

2 Juli - Arnhem, Korenmarkt

29 Mei - Arnhem, Harleydag

1 April - Arnhem, Kema Gebouw

28 Januari - Nieuwendijk, Xinix

boven

 

31 December - EDE, STADSCAFE "OSCAR"

Op 31 December is het weer raak in Stadscafe "Oscar" aan het Oude Kerkplein 20 in Ede . Er worden 2 sessies gespeeld, de eerste van 17.15 tot 17.55 uur en de tweede van 18.20 tot 19.00 uur. Dat wordt weer genieten voor de fans. Een rock'n roll muzikale afsluiting van 2011. Zet het servies en de flessen maar vast, anders gaan ze dansend aan de loop. De speakers denderen en de band swingt weer als vanouds. Hopelijk is het Stadscafe groot genoeg!!!

Meer webinfo klik op afbeelding:

lijn

boven

23 DECEMBER - BENEFIET CONCERT VOOR AFRIKA

Zoals iedereen weet heerst er al een tijd een schrijnende situatie in Oost Afrika, aanhoudende droogte en een grote hongersnood. Duizenden mensen sterven daar dagelijks. We zien en horen het dagelijks en het gevoel van hulpe- loosheid in het aanzicht van zo een leed is verterend. Op individuele schaal doen we wat we kunnen met donaties, maar het is minder dan een druppel op een gloende plaat.

Een beetje teleurgesteld in het gebrek aan initiatief van bekende artiesten besloten leden van de reggae formatie Inamix het initiatief te nemen, om collega muzikanten bij elkaar te brengen voor een
concert ten bate van verenigde hulporganisaties, die in het gebied actief zijn en hier in Nederland gericht via giro 555 geld inzamelen.
Een groot aantal artiesten uit Arnhem en omstreken steunen de plannen en hebben zich aangemeld voor deelname, wetende dat
er gages noch reisvergoedingen worden uitgekeerd. De program- meurs van Luxor en van Willemeen, twee bekende en populaire
uitgaanslocaties in Arnhem voelden zich ook betrokken en besloten om hun zalen beschikbaar te stellen. Het popcentrum Jacobiberg
uit Arnhem heeft apparatuur en mankracht beschikbaar gesteld.
Het evenement gaat plaats vinden op 23 december 2011 in Luxor en Willemeen simultaan. Kaarten worden verkocht als een passepartout, dus bezoekers kunnen vrij heen en weer pendelen tussen de twee locaties die 1 minuut van elkaar vandaan liggen.
De organisatie heeft verschillende BNers benaderd voor ondersteu- ning van het geheel en hoopt die avond op de aanwezigheid van deze. Bedrijven en instellingen worden ook benaderd; voor donaties en ondersteuning van het geheel en worden tevens gevraagd om collectes te organiseren, waarvan ze het resultaat op de betreffende avond mogen presenteren.

De gedachtegang achter het geheel is, dat vele kleintjes toch één groot geheel vormen. Het evenement heeft als thema “Help Them”, dat tevens de titel is van een compositie van Inamix waar vele gastmuzikanten, -zangers en -zangeressen uit de omgeving hun bijdrage aan leveren. Ook zijn er opnames voor een begeleidende videoclip gaande en het geheel zal begin november 2011 op youtube gelanceerd worden. Het subthema van de concerten is: “Arnhem Cares Charity Concerts East Africa 2011” Vrijdag 23 december 2011 wordt een fantastisch gevarieerde avond waar artiesten, bedrijven en instellingen uit Arnhem en omgeving laten zien dat het mogelijk is om samen iets te kunnen betekenen voor de wereld.

Help Them (Arnhem Cares Charity Concerts East Africa 2011 theme)

Optreden van de -Knife Act- vindt om 24.00 plaats in de grote zaal van de Willemeen, adres Willemsplein 1 in Arnhem. Hank The Knife & The Jets treden op als 'hoofdact' van het hele gebeuren.
Entreekaarten kosten 10 euro, die naar de "Save the Children" Nederland gaan.


lijn

boven

27 NOVEMBER - ARNHEM, ALBERT'S PUNTJE

Tja, The Silver Cadillacs. He, daar zitten leden van Hank The Knife & The Jets in. Dus met andere woorden, mocht je naar Albert's Puntje, Varkensstraat 50 in Arnhem om 17.30 uur gaan, wordt je daar met verwend met een muziek- optreden, waar je onmiddellijk de sound van Hank The Knife zult herkennen. Een rechtgeaard fan gaat daar dus heen, om van de rasechte gitaarmuziek te genieten. Voor de fans van buiten Arnhem; een kaartje voor hen. Laat de speakers maar knallen!

lijn

boven

 

22 OKTOBER - HEINKENSZAND, GOLDEN YEARS DANCE PARTY

Kennelijk mochten we niet ontbreken daar in het najaar: Om half negen in Sporthal De Stenge, Heinkenszand op 22 Oktober. Het gaat in dit geval om de Golden Years Dance Party m.m.v. Toni Macaroni and the Swinging Devils, Gruppo Sportivo en onszelf dus: Hank the Knife and the Jets, stuk voor stuk trouwe jongens, maar die ieder moment ontslagen kunnen worden als Hank iets niet bevalt. Je weet immers: het is de muziek waar ze het voor doen. 22 oktober in een super-packagedeal!!

Boeken, klik op EPS!

lijn

boven

 

28 Augustus - WAALWIJK, BORK TOTAAL

band on the bike

HANK THE KNIFE & THE JETS
in combinatie met
HANK THE KNIFE D.J. ROADSHOW


LIVE!


ZONDAG 28 AUGUSTUS 2011, LOEFFSTRAAT in WAALWIJK

BORK TOTAAL 2011 - locatie Kerkplein st. Clemens, Loeffstraat 50
in Waalwijk Oost (nabij 's-Hertogenbosch) v.a. 13.00 uur

Hank the Knife & the Jets treden in voltallige vijf-koppige bezetting op tijdens de traditionele braderie/rommelmarkt in het Brabanste Waalwijk, afgewisseld door de eigen Hank the Knife D.J. roadshow, bestaande uit 3 d.j.'s met een eigen rock 'n' roll inspiratie, vanaf 13.00 tot 17.00 uur. Entree tot de markt (braderie) bedraagt een euro terwijl kinderen t/m 12 jaar er zelfs gratis in mogen. Tevens zijn er terrasjes en kinderspelen. Kortom een dag voor het hele gezin.

Borkse traditie - vintage rock 'n' roll - samen onweerstaanbaar!

borktotaalpostervlag

www.borktotaal.nl

lijn

boven

 

17 Augustus - ZUTPHEN - ZOMERFEESTPODIA

Op 17 augustus is het al weer zover. Hank the Knife & The Jets laten de speakers weer denderen op de ZOMERFEESTEN in ZUTPHEN. Om half negen, 's avonds welteverstaan, gaan de nagalmveren aan. Later op de avond, om half elf zo'n beetje, stampt de band The Grit nog heel veel Rock uit de grond.

Meer webinfo klik op afbeelding:

lijn

boven

 

2 JULI: 17.00 Uur - ARNHEM, KORENMARKT (AANVULLING)

HANK THE KNIFE AND THE JETS heeft niet alleen internationale faam verworven. HANK THE KNIFE AND THE JETS zijn ook steeds de Arnhemse horeca trouw gebleven. Ze staan ze op het aanstaande evenement Local Heroes op zaterdag 2 Juli

De lokatie is DE KORENMARKT en ze beginnen om 17:00 uur. Aangezien Harleydag ook in Arnhem werd afgelast, is de oude piano nog steeds heel. Op de Korenmarkt op 2 juli zal het beestje er alsnog aan moeten geloven, en wel onder deskundige en gecertificeerde leiding van Willem Daamen en zijn motorzaag. Een eerdere executie vond plaats op Koninginnedag 2010 en is nog te bewonderen op: YOUTUBE 

Het klaarmaken van de volgende piano is te volgen op: YOUTUBE

Technici van Hank the Knife ontdoen in dit filmpje het muziekinstrument van het gietijzeren binnenwerk. 

Ben je op 2 Juli in Arnhem, dan kun je gewoon op het geluid af gaan. 

lijn

boven

 

2 JULI: 17.00 Uur - ARNHEM, KORENMARKT

Optreden Korenmarkt in Arnhem, 2 Juli

Op 2 Juli as. is er weer een optreden op de Korenmarkt in Arnhem, alwaar tijdens de act van Lumberjack, de piano liefdevol gesloopt gaat worden. Het beloofd weer spektaculair te worden. Het konsert begint om 17:00 uur. Mis dit niet, zorg dat je er ook bij bent.

 

 

lijn

boven

 

29 MEI - ARNHEM, HARLEYDAG

harleydag

AFGELAST!

lijn

boven

 

1 APRIL - ARNHEM, KEMA GEBOUW

lijn

boven

 

28 Januari - Nieuwendijk, Xinix Poppodium

xinix Xinix opent vrijdag 28 januari met een onvervalste rock ’n roll-legende want Hank The Knife and The Jets zullen het X.G.P.-podium bestijgen. Na de oprichting in 1975 van Hank The Knife And The Jets kende Arnhem in een klap, naast Long Tall Ernie & The Shakers, twee podiumberoemde rock ’n roll bands. Hits als ‘The Guitar King’ en ‘Stan The Gunman’ zijn inmiddels klassiekers. Niet alleen in Nederland werden hoge ogen gegooid; ook Duitsland viel als een blok voor de specifieke sound van de zessnarige basgitaar van Hank The Knife. Live zullen uiteraard de eigen hits worden gespeeld, maar ook bekende nummers van Long Tall Ernie & The Shakers zoals Big Fat Mama en Allright (Makin’ Love In The Middle Of The Night), aangevuld met rock ‘n’ roll classics.

Inlichtingen: www.xinixweb.nl

Zaal open om 21:00 uur, aanvang vanaf 22:00 uur. Prijzen: €8,- (niet-leden), €6,- (leden) en €5,- (jeugdleden)

De kaarten zijn op de site te bestellen.
Lees de voorwaarden op de site goed!

 
Copyright HTK & TJ / Webmaster: Freetimeweb