AGENDA VAN HANK THE KNIFE ! ! !

CONCERT AGENDA: Jaar 2023SPORTCAFE "DE SLAG", HOEVELAKEN, 1 OKTOBER

We kennen de voorgeschiedenis, hoe Hank The Knife in de eerste helft van de zeventiger jaren Long Tall Ernie & The Shakers verliet om zijn eigen band te beginnen, waarmee hij in 1975 meer dan stormachtig doorbrak met tophits als ‘Guitar King’ en ‘Stan The Gunman.’ Het typerende geluid van de zes snarige basgitaar schreef furore. Nee, het Hoevelakense publiek kocht de platen van Hank niet in veel groter getale dan de rest van Nederland en andere landen, maar er is door de jaren heen een onlosmakelijke band ontstaan tussen deze nationale trots in rock ‘n’ roll en het dorp waar de dj’s op ooit jonge leeftijd in de horeca draaiden.
Hank The Knife & The Jets hebben zo’n tien keer Hoevelaken op de grondvesten doen schudden wat mocht leiden tot de meest memorabele optredens. En zo nu weer op 1 oktober a.s. bij Sportcafé De Slag aan de Zuiderinslag. Entree is, zoals we bij sympathieke uitbater Hans Root gewend zijn, hartstikke gratis en de Hoevelakense traditie krijgt ook nog eens door het dj werk van voormalige kroeg dj’s Richard en Jack op deze dag leven ingeblazen als support-act vóór, tussendoor en na afloop van het optreden. Een dag om naar uit te kijken. Noteer de datum alvast en zorg dat je er bent. Zondag 1 oktober rockin’ with the Guitar King!
OPTREDEN IN BOCHUM, DUITSLAND, 5 AUGUSTUS

Op 5 augustus reizen onze rockers af naar Bochum, Duitsland, voor een live gig op het alom bekende ‘Rock Classic All Stars’ concert. Ga naar www.rockclassicallstars.de, en aldaar naar ‘Termine’ en vervolgens ‘Rock Classic All Stars 2023’, voor nadere info waaronder het verkrijgen van tickets. Deuren bij Frellichtbuhne Wattenscheld aan de Parkstrasse 1 in Bochum gaan open om 17.45 uur, terwijl de happening een uur later aanvangt en duurt tot ca 22.00 uur. Zie het affiche voor nadere info. Hank The Knife & The Jets staan gepland van circa 19.50 tot 20.30 uur.


ZIE DE WIJZIGING / AANPASSING VAN HET OPTREDEN!!!WEER OPTREDEN IN DE "CACTUS" ATLANTA. ARNHEM, 2 JULI

Voor Neerlands trots in rock ‘n’ roll én horden fans van veelal het eerste uur een thuiswedstrijd, daarnaast voor ons allen een knallend optreden om naar uit te kijken. Zondag 2 juli treden onze guitar king met consorten aan v.a. circa 17.00 uur in muziekcafé Atlanta in Arnhem aan het Staringplein 40. De toegang is gratis en reken maar Hank, Arnoud, Alfie en Harry er naar uitkijken om de tent te doen schudden op zijn grondvesten. Noteer de datum alvast en laten we zeggen tot 2 juli in Atlanta!VORIGE OPTREDENS 2022

4 SEPTEMBER WEDEROM NAAR "DE CACTUS"!Wegens groot succes gaan onze vrienden op zondagmiddag 4 september opnieuw in De Cactus in Hengelo de spijkers uit de vloer spelen! De band gaat om 19.00 uur spelen. De tickets kan je bestellen op www.decactus.nl. Adres: Pastoriestraat 37, Hengelo (Ov.)3 JULI OP ZONDAG EEN DAVEREND OPTREDEN !!!

We gaan er weer voor. Een spetterend optreden in het vooruitzicht van onze Rock'n Roll Stars.  En dat allemaal gaat in "Atlanta",  Arhem gebeuren.
 
Zondag 3 juli treden onze rockers op in het Arnhemse (muziek)café Atlanta aan het Staringplein 40 gelegen. Aanvang ca 18.00 uur. De toegang is gratis en de entourage, wat de meesten uit ervaring weten van hieraan voorafgegane optredens, gezellig en uitnodigend. Wees op tijd en mis niets van onze Guitar King en consorten. Zondag 3 juli live bij Café Atlanta.

KLIK VOOR DE FOTO'S1 APRIL EERSTE OPTREDEN!!!

We zijn er op 1 April (en geen aprilmop) hier voor een spetterend optreden met de nieuwe samenstelling van de band in de CACTUS te Hengelo. Bestel tijdig de Tickets ad € 11,00 te bestellen op www.decactus.nl aan te kl,ikken bij ‘agenda’.Geniet van een avondje Rock & Roll. VEEL PLEZIER!!!

KLIK VOOR DE FOTO'S 

ARCHIEF:

Agenda: 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018 / 2019 / 2020 / 2021 / 2022

 

Copyright HTK & TJ / Webmaster: Freetimeweb