\


NIEUWS OVER HANK THE KNIFE AND THE JETS!!!


DE GUITAR KING & IK  door Jack van der Veer...

Inhoud: Jaar 2024

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


De nieuwe Jan Jammerdan is er!

ALLEMAAL DE BESTE WENSEN!


 

AGENDA OPTREDENS

 boven

28 JANUARI : 

WACHTEN WORDT BELOOND!
STRIPBUNDEL JAN JAMMERDAN #11 IS ER!

En dát is lachen van begin t/m eind. De Arnhemse tekenaars Henk Bruysten – onze rocker Hank The Knife – en Tati Lentjes van Studio Trolley Town hebben er iets langer over gedaan dan u gewend bent. Maar maken dat dubbel en dwars goed met een nieuwe stripbundel van onze antiheld Jan Jammerdan die voorafgegane edities evenaart óf misschien zelfs overtreft. De inspirg lang niet uitgeput en Jan komt nagenoeg continu uit de hoek waar hij volgens tegenspelers in de strip in teruggeschopt mag worden. En nog steeds de goedkoopste strip in Nederland! Voor € 6,95 haal je ‘m bij Stripwinkel De Noorman in Arnhem en voor een eurootje meer wordt het je toegestuurd als je een bestelling plaatst op www.hanktheknifeandthejets.nl. Dat wordt schateren, want we weten ‘t: Niet leuk? Jammerdan!!!

lijn

 boven

3 JANUARI : 


IEDEREEN EN ALLE FANS DE BESTE MUZIKALE WENSEN VOOR 2024...

lijn

boven

T-Shirts Verkoop

t-shirt
Er zijn weer t-shirts op voorraad: Zwart, logo grootop de voorzijde, op linkermouw klein logosponsor www.bij-da.nl Bijde optredens 15 euro per stuk, per post 19 euro. Wil je per post bestellen? Gebruik bestelformulier, of stuur ons een mailtje met je naam, adres en telefoonnummer, gewenste maat en aantal. Wacht op antwoord over betalen, en dan komt het helemaal goed.

Op de foto: Ron The Roadie in het nieuwe T-Shirt.

 
 
Copyright HTK & TJ / Webmaster: Freetimeweb