NIEUWS OVER HANK THE KNIFE AND THE JETS!!!


DE GUITAR KING & IK  door Jack van der Veer...

Inhoud: Jaar 2020

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STEMMEN

ARNHEMS TROTS

BOXMUSIC STATION

AART WAS JARIG!

ROCKEN MET DE BAND

FILMPJE

HANK IS JARIG GEWEEST

IN GEDACHTEN!

EVEN VOORSTELLEN!

DE NIEUWE BAND

ALLEMAAL DE BESTE WENSEN!

 

AGENDA OPTREDENS


\


boven

10 OCTOBER :  ER KAN GESTEMD WORDEN!

‘STEMMEN, AUB!’
Zaterdag 7 november zendt Radio Gelderland de Gelderse Top 100 uit. Stemmen mogen we allemaal, en we weten wellicht ook wie we graag hoog in de lijst tegen willen komen. Op www.degeldersetop100.nl vind je een, alfabetisch oplopende, uitgebreide keuzelijst. Daarin worden ‘Guitar King’ (pag. 7) en #1 hit ‘Stan The Gunman’ (pag. 15) vermeld om aan te vinken. Je mag er maximaal drie kiezen. Waarbij ook vrije keuze, buiten de lijst om, mogelijk is.

Je kunt de hele maand oktober jouw stem uitbrengen. Als één van de grootste, bijna 2 meter hoog, fans van Hank The Knife & The Jets mag ik daarvoor even in de uitzending worden gehoord. En wel 21 oktober om 15.40 uur bij Eric van den Berg. We zullen het netjes houden voor een korte Knife pleidooi. Maar belangrijker is dat we onze Guitar King opnieuw de Gelderse Top 100 instemmen, wat met twee tophits nog leuker is dan met één. Thanks! lijn


boven

27 SEPTEMBER : ARNHEMS TROTS...

‘ARNHEMS TROTS IN ROCK ‘N’ ROLL’
Het is maar dat u ‘t weet… they’re back in town. Hank The Knife & The Jets. Voor boekingen kunt u terecht bij Ton Odijk’s TO Artist Agency And Marketing (toartistagencyandmarketing.nl), per e-mail bereikbaar op toartistagency@outlook.com of telefonisch op 06 81342621. Het management blijft bestiert door ‘coyote’ Jack van der Veer, te bereiken via management@coyotejack.nl of 06 87157785. De band is er klaar voor om de podia opnieuw onveilig te maken. Daarnaast verklappen we alvast dat er aan een nieuw nummer wordt gewerkt, door het songwritersduo dat ook tophit ‘Guitar King’ leven inblies. Wederom een compositie van Hank The Knife, waarbij voormalig drummer van de band Alan Macfarlane de tekst voor zijn rekening neemt. Wees gerust, rock ‘n’ roll zal nimmer uit de man, met zijn herkenbaar denderende zes snarige basgitaar, te slaan zijn. Voor onderstaande foto’s van de band zijn we Frank Wiesman dankbaar en voor nu wachten we, net als een ieder met muziek en podiumdrang in het bloed, met gepast ongeduld op de virusvanger die lichten oorverdovend op groen zet. Blijf gezond, vrienden, en een warme groet van Arnhems trots in rock ‘n’ roll. lijn


boven

6 SEPTEMBER : BOXMUSIC OP YOUTUBE!


Een twee uur durend live interview met HANK THE KNIFE AND THE JETS, op www.boxmusic.nl. Uiteraard
gelardeerd met veel muziek van de mannen! Dit willen we niet missen, nu onze guitar king en consorten
weer staan te trappelen als vanouds. Geniet ervan.

 lijn

boven

23 JULI : AART, ONZE BASSIST WAS JARIG!


GEFELICITEERD AART!
Vandaag is het feest in rock ‘n’ roll en Arnhemse horeca. Of gewoon vanuit huis of tuin, kan natuurlijk ook. Zolang we het glas maar liften en proosten op de verjaardag van onze sympathieke bassist, en gezelligheidsdier, Aart Berlijn. Nog net zo jong in doen en laten als toen hij zijn eerste gitaar verkreeg in de vroege jaren zestig van de vorige eeuw. Uiteindelijk uit de shadows gekropen speelt hij thans de basgitaar in de nieuwe Hank The Knife & The Jets bezetting, waarin we hem spoedig bezig zullen zien en horen. Aart stond vaker naast Hank, na deel te hebben uitgemaakt van Sixty-Four en The Silver Cadillacs. Gefeliciteerd Aart, proost en nog vele, véle jaren met goede gezondheid in rock ‘n’ roll.

 

lijn


boven

10 JULI : ROCKEN MET DE BAND!


Straks weer lekker rocken met Hank The Knife & The Jets

 

lijn

boven

5 JULI : LEUKER MET EEN FILMPJE


Hank the Knife geniet tegenwoordig thuis van een filmpje: ‘Ik heb geen zin meer in drukte en gedoe’. Blijkbaar zijn Betamax video weer aan de praat heeft gekregen...

 

lijn

boven

01 JUNI : HANK IS JARIG GEWEEST!Zo staat hij oog in oog met het ‘Guitar King’ jasje dat hij 45 jaar geleden in Toppop droeg, waar hij nu met geen mogelijkheid meer in zou passen, en zo telt ‘ie vandaag weer een jaartje bij zijn leeftijd op. Bruisend als Bruysten is toevertrouwd, staat hij te popelen om zijn nieuwe Hank The Knife & The Jets formatie te presenteren op de podia. Wat missen we het zware geluid van zijn zes snarige basgitaar on stage, door denderende tot het bot.

lijn

boven

12 MAART : IN GEDACHTEN BIJ JULLIE !!De nieuwe formatie rond Hank The Knife is er klaar voor. Klaar voor betere tijden die ons, allen weer toe gaan lachen, wanneer een zwarte periode eindelijk bijkleurt. En dan zijn het nu Paasdagen die voor ons allemaal onwennig zijn, net als de maanden achter ons en de periode die we nog moeten doorstaan. Naastenliefde is nu zo belangrijk, en ook in het hart kun je bij elkaar zijn. Iedereen toch een mooie Pasen toegewenst en dat jullie allemaal gezond mogen blijven. Heel veel sterkte en beterschap aan wie het virus niet voorbij mocht gaan en in het ergste geval, ons diepste medeleven.

Graag willen wij, bandleden en crew van
Hank The Knife & The Jets, iedereen een hart onder de riem steken. Ter afleiding een leuk idee om stem bij te dragen aan de Top 192 van www.192radio.nl, waar je de ‘Top 192’ kunt aanklikken en een persoonlijke Top 10 kunt indienen aan Nederlandse klassiekers. Deze Top 192 wordt op Koningsdag, 27 april, uitgezonden. In de aankondiging op voornoemde site wordt Hank The Knife al bij stemgegadigden genoemd, en wellicht blijft ‘Guitar King’ een koningsdag klassieker bij uitstek.

Reken maar dat Hank The Knife & The Jets, in nieuwe samenstelling, zich weer melden. Het is zuur dat eerste optredens aan annulering zijn onderworpen om bekende reden. Houd vertrouwen. Rock ‘n’ Roll zal nooit verdwijnen. Thans in gedachten bij jullie.

lijn

 boven

7 MAART :  EVEN VOORSTELLEN!


ARNOUD HOLSBOER

AART BERLIJN

HARRY ANGENEIND
EEN NIEUWE BIOGRAPHIE VAN ONZE NIEUWE BANDLEDEN:

ARNOUD HOLSBOER - GITAAR (Vocals)
AART BERLIJN - BASGITAAR
HARRY ANGENEIND - DRUMS

Deze heren hebben gezien hun beschrijving,
 de sporen ruimschoots in de muziek verdiend.

Hank The Knife heeft weer een puike Rock'n Roll band samen weten te stellen...

lijn

 boven

11 JANUARI : 
lijn

 boven

2 JANUARI : 


IEDEREEN EN ALLE FANS DE BESTE MUZIKALE WENSEN VOOR 2020...

lijn

boven

T-Shirts Verkoop

t-shirt
Er zijn weer t-shirts op voorraad: Zwart, logo grootop de voorzijde, op linkermouw klein logosponsor www.bij-da.nl Bijde optredens 15 euro per stuk, per post 19 euro. Wil je per post bestellen? Gebruik bestelformulier, of stuur ons een mailtje met je naam, adres en telefoonnummer, gewenste maat en aantal. Wacht op antwoord over betalen, en dan komt het helemaal goed.

Op de foto: Ron The Roadie in het nieuwe T-Shirt.

 
 
Copyright HTK & TJ / Webmaster: Freetimeweb