NIEUWS OVER HANK THE KNIFE AND THE JETS!!!

contact

Inhoud: Jaar 2016

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NPO 5 Interview
Kerst Rock'n Roll!
Wat anders...
Op de Radio...
Talentvol!
Op Teletekst!
Rock Idolen!
Jan Jammerdan (wordt vervolgd)!
Bouwen aan succes...
Nieuwe Jan Jammerdan!
Zoek de verschillen!
Strotto Fantastico!
10 Jaar geleden...
Meer Grote plannen?
Ennio!
Grote plannen?
Dromen van een Icoon!
The Price of Fame!
Duitse Pophistorie...
Hij kan het niet laten!
Ricky Star single!
Sixty Four Optreden!
Recensie uit het Verleden!
Hank The Knife in Aktie
Onze Hit koning
Optreden Mac's Rhytm & Blues
Fanclubblad nostalgie
Album Black - 10 jaar geleden
Veronica Nieuws!
Guitar King Promotion!
Six Bass Man vs Take Six!!
Gesignaleerd in Arnhem!
Hank Valleiradio Interview!
Hank op Valleiradio!
Oefenavond!
Foto's Hekking...
Meeting 1976
Vanavond Sixty Four!
Terug naar toen...
Tegeltjes wijsheid!
Leuk, om terug te zien!
Debuut Album!
Alfons is jarig!
Sixty Four optreden!
Terug naar Huissen!
Naweeen van vergadering!
Vergadering in Atlanta...
Nogmaals Take six!
Onze Guitar King is jarig!
Een heel verhaal!
Foto"s van Rheden optreden!
Sixty Four en de bus...
In de relax modus...
Rock'n Roll bezoek...
Spelen maakt dorstig...
Crazy Guitar op hitlijsten!
Mac's Rhythm een sukses!
Terugblik 40 Jaar Jubileum!
Mac's Band in Velp!
Sorry Dorry single!
Wapen van Rheden Optreden!
Handtekeningen...!
Reden tot lachen!
Record store Day!
De Slag foto's!
Herinnering Persbericht!
Take Six recensie...
Oefenavond...
Twee grootheden!"
Melodie in stof..."
Playing You story..."
The Knife gepakt...!"
Sixty Four update!"
Gefeliciteerd Alan!"
HTK met "Sixty Four"
Persbericht...
Bonnie & Clyde concert...
Nog even de puntjes op de i!
Knife in de courant
Alles weer normaal...
Persoonlijke noot op CD!
In de Gelderlander!
Glamrock in Joepie
Een band in bedwang!
Op naar Atlanta!
Weer terug in "De Slag"...!
Mac's R&B Band optreden!
Pers Interview!
Bowling optreden afgelast!
Nog steeds verkrijbaar!
TAKE SIX! Recensie...
Bestellingen...
Jan Jammerdan wenst U...

ALLEMAAL DE BESTE WENSEN!

 

AGENDA OPTREDENS

"BOWLINGCENTRUM", KORENMARKT, ARNHEM, 23/01
"ATLANTA", ARNHEM 31/01
"BONNIE & CLYDE", ELDEN 06/03
"SIXTY FOUR ", ARNHEM 28/03
"CAFE DE SLAG", HOEVELAKEN 09/04
"MUZIEKCAFE DE BUUN", HORST 23/04
"WAPEN VAN RHEDEN, ", RHEDEN 21/05
"SIXTY FOUR", ARNHEM 03/07
"SIXTY FOUR", ARNHEM 02/10
"BOLLENSTREEK LIVE", WARMOND 26/11
"ROCKPLACE PRESENTS...", UTRECHT 17/12


 

 

 

boven

12 NOVEMBER: BREAKING NEWS!

Vanmiddag, zaterdag 12 november, zal om ca 16.45 uur in het NPO Radio 5 programma Theater Van Het Sentiment onze Guitar King Hank The Knife aan het woord komen tijdens een vraaggesprek. Nr 1 hit "Stan The Gunman" zal middelpunt van gesprek zijn. Voor kabelfrequenties en live luisteren ga naar www.nporadio5.nl.

lijn

 

boven

3 NOVEMBER: KERST ROCK'N ROLL!

Klik voor de Agenda

Zaterdag 17 december staan onze rockers in Partycentrum Het Vechthuis in Utrecht, waar tijdens dit Rockplace evenement in kerstsfeer eveneens de legendarische Jets uit Utrecht te horen en zien zijn, alsmede The Not Band. Zie voor de nadere omschrijving onder 'comments' hierboven, hoe tickets besteld kunnen worden en we weten met het vorige Rockplace event in het geheugen, hoe deze dagen knallen van de rock 'n' roll.

lijn

 

boven

3 NOVEMBER: WAT ANDERS....

Wie backstage staat, ziet het wellicht precies van de andere kant. Zo ook Alex Schiphorst, de fanclub voorzitter van Hank The Knife & The Jets in meest kleurrijke glamrock episode waarin zwart/wit foto's het goed bleven doen. Van links naar rechts: Pierre, Hank en Alfons. Alex kan ongetwijfeld exact vertellen waar deze opnamen plaatsvonden. Het publiek stapelt zich op. Het beeld zal ruim veertig jaar terug in de tijd gaan, ofwel 1976.

 

lijn

 

boven

3 NOVEMBER: OP DE RADIO...

Leve de spontane acties. Onze Guitar King Hank The Knife deed zijn verhaal op Radio 2 in het programma Stenders Platenbonanza, bij Rob Stenders. Waarover het gaat? Luister en huiver....

 Het programma gemist? Hank is te horen vanaf 1:24:14.
http://www.nporadio2.nl

 

lijn

 

boven

27 OKTOBER: OP TELETEKST!

Vorig jaar in Arnhem, huize Bruysten.... onze guitar king zet zijn TV op teletekst en wat schetst, eigenlijk niet eens helemaal, zijn verbazing? Vorig jaar bestonden Hank The Knife & The Jets 40 jaar. Leuk moment, voorafgaand aan een optreden in Elden bij het - inmiddels toenmalig - cafe/zalenverhuur De Betuwe.

 

lijn

 

boven

27 OKTOBER: ROCK IDOLEN...

Ze speelden samen in een band, woonden zelfs even samen onder een dak (en de verhalen, die daarmee gepaard gaan...), waren goede vrienden, zullen wellicht vaker dan eens hebben staan zwalken op de benen en werkten samen in de HB studio. Bekende koppen, jeugdidolen van ons allemaal. Helaas heeft de wereld van Arnie Treffers, beter bekend als Long Tall Ernie, op 48 jarige leeftijd al afscheid moeten nemen anno 1995. Vele malen minder helaas, bruist 'guitar king' Henk Bruysten, ons aller Hank The Knife, als nagenoeg nooit tevoren. Al zien we hem al langer dan een jaar niet meer met het shaggie tussen de lippen. Een foto uit het begin van de jaren '80.

 

lijn

 

boven

21 OKTOBER: JAN JAMMERDAN (WORDT VERVOLGD)!

Uiteraard laat stripicoon Jan Jammerdan ons niet aanmodderen door die hele decembermaand zonder een gulle lach..., zoiets was het toch...?!? Vrouwlief Truus draagt er ongetwijfeld ook weer aan bij, dat je het uitvallen van de dennennaalden niet met chagrijn te hoeft aanschouwen. Nog voor de feestmaand straks aanvangt... niet leuk?!? nou, vul maar in... wordt vervolgd.

En dat terwijl een nieuw weekend staat te trappelen om diens intrede te doen. Arme Truus, al is ze inmiddels wel wat gewend. De nieuwe Jan Jammerdan is in gevorderde voorbereiding, nog heel even en dan.... we houden je op de hoogte. Voor nu allemaal een geweldige dag toegewenst en rol op gepaste wijze het weekend in...?!

 

lijn

 

boven

19 OKTOBER: NIEUW OPTREDEN...!!

26 November:

Bollenstreek Live met een

aftershow van

Hank The Knife and the jets

ZIE AGENDA PAGINA

lijn

 

boven

17 OKTOBER: BOUWEN AAN SUCCES...!

Al zou vanachter dit toetsenbord vandaan Toppop geassocieerd worden met de maandagavond op TV, belooft onderstaand krant bericht vanavond zowel Hank The Knife & The Jets als Long Tall Ernie & The Shakers op TV. De kans is het grootst dat de samenstellingen als op bijgaande foto's te zien zijn, dan in beeld zullen verschijnen. Bekende koppen, dat sowieso. We wachten vol spanning af. Kom er maar niet extra vroeg voor naar huis vanavond, het is niet ondenkbaar dat het bericht tot oud nieuws behoort.

 

lijn

 

boven

13 OKTOBER: DE NIEUWE JAN JAMMERDAN KOMT ER AAN!

Deze week maar een positief bericht, hierboven een Jan Jammerdan uit een van de vorige bundels. We kunnen amper wachten tot het einde van de volgende maand, wanneer een nieuwe dosis humor gebundeld het levenslicht zal zien. Jan en Truus, die slaan zich er gezamenlijk wel door, dat bewijzen ze al meer dan dertig jaar. Alle edities bestel je op WEBSHOP

Studio Trolley Town, Henk Bruysten/Tati Lentjes, Arnhem.

 

lijn

 

boven

13 OKTOBER: ZOEK DE VERSCHILLEN!

Guitar King door decennia van tijd. De uiterlijke verschillen zijn nagenoeg nihil, misschien dat de manier van kijken iets verschilt...? Dat hebben we er expres om gedaan, dat moge duidelijk zijn. Voor ons verandert 'ie niet door alle jaren heen, en dat is het allerbelangrijkst. Trots op onze six bass man! 

 

lijn

 

boven

13 OKTOBER: STROTTO FANTASTICO!!

Alan Macfarlane noemt hem vaak de 'strotto enormico' of 'strotto fantastico', en zo zijn er meer complimenteuze bijnamen te bedenken voor de zanger die het met recht toekomt: Alfons Haket, in The Shakers jaren Alfie Muscles, en die spierballen kan 'ie nog altijd laten zien. Het boek "de jongensdroom: 60 jaar rock 'n' roll" geeft perfect weer hoe Alfie een-en-al rock 'n' roll is, en kan besteld worden bij o.a. Uitgeverij Kontrast in Arnhem, bol.com en meer. Hij is goed in wielrennen, kan goed met de snaren overweg en bovenal... zingen dat 'ie kan!

 

lijn

 

boven

13 OKTOBER: 10 JAAR GELEDEN

De heren tien jaar geleden, anno 2006, in de studio voor de opnamen van het album "Black". Met, zoals iedereen hem nog herkennen zal, helemaal rechts Pierre Beek (RIP), zanger van het eerste uur bij Hank The Knife & The Jets. Foto: Edu Wilten.

 

lijn

 

boven

8 OKTOBER: MEER GROTE PLANNEN!

Al leek het misschien wat stil de laatste tijd, is er eigenlijk i.v.m. het vele voorbereiden niets minder waar. Grootse plannen welke steeds nader toegelicht en ontplooit zullen worden, waaronder nieuwe optredens en het opnieuw de studio induiken van en door Hank The Knife & The Jets, met gevolgen van dien. Wordt vervolgd.

 

lijn

 

boven

8 OTOBER: ENNIO!

Het instrumentale "Ennio" verscheen zelfs ooit op 45-rpm single, met zowel uitsluitend Hank The Knife op de hoes vermeld als een exemplaar met Hank The Knife & The Jets op de hoes. Dat laatste was eigenlijk meer juist, daar het ongetwijfeld door de opzwepend spannende Morricone westernfilm muziek geinspireerde nummer van "The Guitar King" afkomt, ofwel het debuutalbum van Hank The Knife & The Jets. Zo'n twee jaar terug werd het nummer op "The Anniversary Album" uitgebracht en genoot in een krant recensie de allerhoogste waardering van alle tracks op het album. Het mooie van dergelijke tunes blijft dat je een eigen western erbij kunt dagdromen. 

 

lijn

 

boven

30 SEPTEMBER: GROTE PLANNEN!

Volop rock 'n' roll in de oefenruimte waarbij gisteravond naast de Hank The Knife & The Jets klassiekers ook ruimte was voor de Long Tall Ernie & The Shakers jaren. Er staan grootse plannen op stapel, waarover spoedig uitvoerig meer, voor nu hebben we mogen constateren dat onze rockers gisteravond nog de sterren van de hemel speelden en klaar zijn. Waarvoor? dat volgt binnenkort. 

 

lijn

 

boven

30 SEPTEMBER: DROMEN VAN EEN ICOON...!

KLIK VOOR VERGROTING

Uiteindelijk dromen we er allemaal toch wel eens van om Hank The Knife te mogen zijn, of niet...? Nou, dan begrijpen we ook hoe ons stripicoon Jan Jammerdan zich zal hebben gevoeld, op het moment waarop hij wel heel ruw ineens afscheid van 'Fame and Fortune' (een Elvis klassieker trouwens) moest nemen...

Alle stripbundels van Jan Jammerdan, studio Trolley Town in Arnhem (Henk Bruysten/Tati Lentjes) bestel je op verkoop pagina  Niet leuk...?!?

 

lijn

 

boven

30 SEPTEMBER: PRICE OF FAME!

The Price Of Fame", nagenoeg exact 40 jaar terug in de tijd verscheen het als B-kant van "Crazy Cat" als 45-rpm vinyl single. Het leuke verhaal achter de song blijft dat de inspiratie tot het schrijven van het nummer werd opgedaan door een opmerking van MUD zanger Les Gray. Tijdens een van de op dat ogenblik voor onze guitar king mogelijk eindeloos durende tournees, wees Les Hank erop, dat er een 'price of fame' is. En... een song tot gevolg en aandenken aan het touren van Hank The Knife & The Jets met MUD door Duitsland anno '75/'76.

 

lijn

 

boven

23 SEPTEMBER: WIE HET KLEINE EERT, IS HET GROTE WEERT!

KLIK VOOR VERGROTING

Een stukje Duitse pophistorie over onze Arnhemse rockers, om de week mee aan te vangen. We praten hier over de gloriejaren in de gouden glamrock eeuw, ofwel het midden van de jaren '70 (gelet op de "Yesterday Star" vermelding op de 'Alle 14 Favoriet'-achtige verzamelaar, moet het '76 geweest zijn).

 

lijn

 

boven

23 SEPTEMBER: WIE HET KLEINE EERT, IS HET GROTE WEERT!

Foto: Madelon Jansen

Hij kan het niet laten...

 

lijn

 

boven

21 SEPTEMBER: RICKY STAR...

In 1984 verscheen er een 45-rpm vinyl single "Eerst Wil Je Dit, Dan Weer Dat" van Ricky Star, ook bekend als Emile Hartkamp, wie vervolgens ook weer meerdere activiteiten erop nahield. De hoes van de single laat een strip zien, die van de hand van onze guitar king Hank The Knife kwam. We weten al heel lang hoe verdienstelijk Hank, samen met Tati Lentjes, ons stripicoon Jan Jammerdan neerzet en het stripfiguurtjes tekenen wel toevertrouwd is.

 

lijn

 

boven

21 SEPTEMBER: SIXTY fOUR OPTREDEN...

Over twee weken treedt Shadows tribute band Sixty Four weer op, in welke formatie de ons goed bekend zijnde Henk en Fred de gitaren ter hand nemen. Locatie Hendrinahoeve in Arnhem, zie www.boerengolfarnhem.nl.Aanvang 16.00 uur, vrije entree. Zoals recent vaker gebleken blijft de muziek van The Shadows, mits gebracht op het niveau dat deze band waarmaakt, fantastisch vermaak vol snaren nostalgie.

 

lijn

 

boven

21 SEPTEMBER: RECENSIE UIT HET VERLEDEN...

Een razend snel populair wordende rock 'n' roll band uit Arnhem waarin de bandleider, ene Hank The Knife, een bijzonder zwaar geluid uit de snaren van een zes-snarige-basgitaar tot muzikaal kenmerk van de band heeft verheven.... wel eens van gehoord? Hank The Knife & The Jets. Horen we spoedig meer van.

De recensie van "The Guitar King" vinyl langspeler anno 1975, liegt er niet om. Het mooie is, dat de laatste Hank The Knife albums "Six Bass Man"(2011) en "Take Six!"(2015) er net zo goed vanaf kwamen. Allen zijn te bestellen op hanktheknifeandthejets.nl wat ook voor "The Guitar King" geldt, deel uitmakende van de Anniversary Album compilatie.

 

lijn

 

boven

6 SEPTEMBER: HANK THE KNIFE IN AKTIE...

Waar de foto genomen is, kan voormalig fanclub voorzitter Alex Schiphorst zich vast nog wel herinneren, aan wie we de foto danken. Het zal een kleine veertig, het vermoeden zegt zelfs eenenveertig, jaar terug in de tijd gaan. Er stond een krant tekst gereed om te plaatsen omringd door enkele afbeeldingen uit dezelfde tijd, doch leve de automatisering, toch maar gekorrigeerd!

lijn

 

boven

6 SEPTEMBER: HITKONING...

Van gitaarkoning tot hitkoning.... een krant tekst uit het midden van de jaren '70 waarin de vinyl langspeler "The Guitar King" wordt aangekondigd binnenkort te verschijnen. En nu is het complete album, met bonustracks, nog altijd op het cd album "The Anniversary Album" te verkrijgen. Deze bestel je in de webshop op hanktheknifeandthejets.nl.

lijn

 

boven

3 SEPTEMBER: MAC'S RHYTM & BLUES IN ATLANTA...

Een leuke invulling voor a.s. zondag?!? Vanaf 18.00 uur treedt Mac's Rhythm And Blues Band op in Cafe Atlanta, Staringplein 40, Arnhem. Toegang is vrij en hoe goed deze band van onze drummer Alan Macfarlane is, weten we inmiddels

lijn

 

boven

3 SEPTEMBER : FANCKUBBLAD NOSTALGIE...

De eerste van een nieuwe maand... is dat de dag waarop het nieuwe Guitar King fanclub blad op de deurmat valt, Alex Shiphorst? Laten we het maar hopen, ook voor een nieuwe maand geldt 'een goed begin is het halve werk'. Als we het daar dan toch over hebben, iedereen een geweldige septembermaand toegewenst en vandaag een superdag!

Alex Schiphorst Ha ha leuk! En dat allemaal met een typemachientje en drukken met een stencilmachine, tijdrovende klus destijds maar met veel plezier en veel bier de fanclub bladen in elkaar zetten. Nog steeds jammer dat ik er niets meer van heb. Misschien kan Peter Kok eens een uitgave scannen en online zetten.

Peter Kok  zo gauw ik tijd heb ga wat scannen en online zetten. Destijds gooide een kapotte printer roet in het eten en op dit moment ontbreekt de tijd. Want hoe gek het ook klinkt ,hoe meer vrije tijd je hebt ,hoe meer tijd je tekort komt

lijn

 

boven

3 SEPTEMBER: 10 JAAR GELEDEN ALBUM BLACK OPNAMEN...

Alweer tien jaar terug... de opnamen van het album "Black", in de bandbezetting met Pierre (RIP) er nog bij. Een mooie gelegenheid om de fantastische Hank The Knife & The Jets zanger van het eerste uur, losstaand van Alfons' grandioze vocale kwaliteiten, nog eens even alhier in het zonnetje te zetten.

lijn

 

boven

29 AUGUSTUS: VERONICA PROMOTION...

Veronica Magazine in het begin van de jaren '90, het tijdperk waarin de goud van oud uitzendingen een rage werden en veel populariteit genoten. Het optreden van Hank The Knife & The Jets ten tijde van dit festijn werd door het publiek dermate enthousiast ontvangen, dat het Hank de juiste kleine push gaf om de band in die dagen weer bijeen te trommelen, dan wel op posities in deels nieuwe samenstelling.

lijn

 

boven

29 AUGUSTUS: GUITAR KING PROMOTION...

Een fraaie presentatie rondom het in 1975 uitgebrachte debuutalbum waarvan we de titel niet eens hoeven te noemen, daar het - hopelijk - nog in de meeste platenrekken staat en er met regelmaat nog uit wordt gelift om op de platenspeler te belanden.

lijn

 

boven

29 AUGUSTUS: SIX BASS MAN VS TAKE SIX!

YOUTUBE

De meest recente solo albums van Hank The Knife, te weten het 2011 "Six Bass Man" en 2015 "Take Six!" passen zo haarfijn in elkanders' verlengstuk, dat het bijna een dubbel-cd zou hebben kunnen zijn. Uitwerken en opnemen naar eigen goedvinden waarbij Hank geen concessies richting de commercie van de 'platenbazen' hoeft te doen. Beide albums zijn gevuld met een twaalftal, ofwel een dozijn per album, meest uiteenlopende instrumentale six-bass e/o gitaarwerken. Veelal eigen composities en een enkele cover. Het uptempo nummer "Hell's Bass" verscheen op "Six Bass man" en is, evenals het recente "Take Six!", te bestellen in de webshop van hanktheknifeandthejets.nl.

lijn

 

boven

19 AUGUSTUS: GESIGNALEERD IN ARNHEM...!

Op een mooie zomeravond als die van gisteren, kijken onze rockers in de lens van de camera die hen vastlegde op de gevoelige plaat. Mijn camera, toevallig voorbij komend en er getuige van zijnde, is kwalitatief wellicht beduidend minder, maar het was toch leuk om gadegeslagen te hebben en vervolgens dan weer foto's van een fotoshoot te nemen. De foto's werden genomen met een reden, waarover spoedig meer.

Wie komen we daar ineens tegen ergens in het fraaie Arnhem? Dat is Rock 'n' Roll! Vaker gezien, zowel op platenhoezen als in Toppop, als.... ik zal maar niet meer uitweiden over de eerste keer toen we elkaar tegenkwamen, was wel Rock 'n' Roll hoe dat eraan toeging. De heren waren weer eens in topvorm.

lijn

 

boven

27 JULI: HANK THE KNIFE: HET INTERVIEW OP VALLEIRADIO !

DOWNLOAD

Met dank aan Chris Hoesen...

Gisteravond in Vintage Years bij valleiradio.nl was onze Guitar King op bezoek tijdens de vier uur durende special over Long Tall Ernie & The Shakers en Hank The Knife & The Jets. Een bijzondere belevenis en veel ten gehore gebracht, terwijl Hank The Knife zijn verhaal deed. Met dank aan de bijdrage van Chris Hoesen, die de betere van de onderstaande foto's genomen heeft en zoals altijd technische ondersteuning biedt, tevens met dank aan Rinie wie met Hank naar de studio kwam en voor alle jaren zoveel gebracht te hebben als idool van de rock 'n' roll generatie in de leeftijdscategorie van ondergetekende, boven alles bedankt: Hank The Knife.

JACK VAN DER VEER:

Foto's FACEBOOK

De foto's van mijn camera halen weliswaar niet de scherpte van hetgeen Chris al geplaatst heeft, maar geven wel weer dat het vanzelfsprekend iets bijzonders is wanneer Guitar King Hank The Knife te gast is in de ValleiRadio.nl studio. Gedurende de vier uur durende uitzending van vanavond vingen we aan met Long Tall Ernie & The Shakers, waar The Knife in 1972/'73 de rol van bassist vervulde en vervolgens sloegen we over naar Hank The Knife & The Jets, de band welke hij in 1975 formeerde en direct internationaal mee doorbrak met geen geringe noteringen in de hitlijsten.

Als tienjarige pup aanschouwde ik Hank The Knife & The Jets voor het eerst in de Avro's Toppop clips en gelukkig bleef de debuut single zo lang door stijgen, dat het wekelijks genieten was. Die single, "Guitar King", maakt al meer dan 40 jaar deel uit van mijn collectie en wat waren we op school altijd al vol lof over de zes-snarige-basgitarist met de donkere zonnebril en guur voorkomen. Het zou uiteindelijk nog tot 2004 duren voordat ik zijn optreden in Huissen met mijn aanstekelijk, okay.... net zo vaak als afstotelijk ervaren doch niet door een rocker als Hank The Knife, drinkgedrag ernstig verstoorde en we kennismaakten met vergaande gevolgen van dien.

Inmiddels werken we alweer zo'n vijf jaar samen en heb ik hem leren kennen zoals mijn voorgevoelens dat altijd al weer hadden gegeven: sympathiek, goedlachs, vergaand humoristisch, een groot artiest en enorme artistiekeling, man met groot hart en een-en-al rock 'n' roll. Wanneer ik idolen uitkoos, was dat meestal voor een leven lang bedoeld en bij de meesten is dat uitgekomen. Vanzelfsprekend scoort Hank The Knife heel hoog op die lijst. Hank, wat ik je tijdens de uitzending naar het hoofd gooide is waar, wat heb je veel betekent voor de rockers generatie van mijn leeftijd en al klinkt het misschien raar om over een kerel te zeggen: man, wat houden we veel van je!

CHRIS HOESEN:

Foto's FACEBOOK

Als klein Chrisje draaide ik zijn singles al (die ik van mijn broer Buurman Brombeer stiekem leende. Vanavond mocht ik hem weer ontmoeten en naar zijn verhalen en muziek luisteren, Hank the Knife!! Hij was te gast in zijn programma bij Jack van der Veer op ValleiRadio.nl

lijn

 

boven

25 JULI: HANK THE KNIFE 26 JULI OP VALLEIRADIO !

Aanstaande dinsdag, 26 juli vanaf 18.00 uur, een vier uur lange special bij Vintage Years op valleiradio.nl, met van 18.00 tot 20.00 u aandacht voor Long Tall Ernie & The Shakers en van 20.00 tot 22.00 u voor Hank The Knife & The Jets. De legendarische rock 'n' roll formaties uit Arnhem komen beiden uitgebreid ter sprake en worden ten gehore gebracht. Vervolgens zal guitar king Hank The Knife vanaf halverwege de uitzending Hank The Knife aan tafel bijschuiven! Een dubbele Vintage Years uitzending om dus zeker niet te missen, te beluisteren op valleiradio.nl.

Gisteren al even voor aangekondigd, dinsdag wederom een dubbele 4 uur durende Vintage Years waarin aandacht voor de legendarische Arnhemse rock 'n' roll bands, nog altijd jeugdidolen van veel rockers behorende tot mijn leeftijdscategorie: Long Tall Ernie & The Shakers en Hank The Knife & The Jets. Beiden bands zijn close gerelateerd dus een betere combinatie in een vier-uurs marathon maken we niet waar. Op 7 jarige leeftijd raakte ik al bevangen door de wilde rock 'n' roll act in Avro's Toppop "mama, mag ik naar Long Tall Ernie & The Shakers?" - "oooohhh nee, jongen, ooooh neeee, moet je toch eens kijken, wat een tuig!" Wel, zoals op dat moment al duidelijk was, ging het nog even duren voordat ik hartstikke dronken zou worden naast Hank The Knife aan de bar, wiens optreden lichtelijk ontspoorde die dag, maar toch, de klik was er direct met langdurige gevolgen van dien.

Nou, een leuke foto van de guitar king en de coyote met een prullenbak in het midden ter decoratie, hoe kunnen we het bedenken?! Nog even gebruik makende van de tijdelijke zomerbreak van Chris' Freaks besteden we dinsdagavond 26 juli vanaf 18.00u eerst twee uur aan Long Tall Ernie & The Shakers en vervolgens twee uur aan Hank The Knife & The Jets. De 2 meest legendarische rock 'n' roll formaties uit Arnhem in 4 uur Vintage Years.

Vanaf het tweede deel van de uitzending (20u) sluit Hank The Knife aan bij de coyote aan tafel en dat zijn verhaal de moeite waard is omringd door zijn eigen hit klassiekers en minder bekende werken t/m zijn meest recente solo album "Take Six!" toe, mag je van me aannemen. De officiele bekendmaking moet nog opgesteld worden, doch voor dit late uur op de donderdagavond, volstaat deze. In de beginjaren 1972/1973 was Hank The Knife bassist bij Long Tall Ernie & The Shakers en vanaf 1975 brak hij na oprichting van zijn eigen band Hank The Knife & The Jets direct internationaal door, met een zes-snarige-basgitaar ter hand genomen. Het blijvende handelsmerk voor zijn unieke geluid in rock 'n' roll.

En vandaag de dag.... 'over eighteen, almost grown!'
Dat is Rock 'n' Roll! Dinsdag v.a. 18.00 uur op www.valleiradio.nl.

SCHERPENZEELSE KRANT

A.s. dinsdagavond 26 juli is deze rock'n roll icoon te gast in het programma 'Vintage Years' in de studio van ValleiRadio.nl in Scherpenzeel. Henk Bruysten was eerst bassist in Long Tall Ernie & The Shakers, maar besloot al snel verder te gaan met zijn eigen band. Dit werd Hank the Knife & The Jets, waarmee hij o.a. een nummer 1 hit scoorde met 'Stan the Gunman' in 1975. Andere klassiekers van hem zijn Guitar King, Crazy Cat en Yesterday Star.

Anno 2016 rockt deze legende nog altijd! Onlangs bracht hij nog een solo album uit genaamd "Take Six". Verder treedt hij nog altijd op met Hank the Knife & The Jets, the Silver Cadillacs en zijn 'Shadows-achtige' band 'Sixty Four'. A.s. dinsdag komt hij in het programma van Valleiradio DJ 'Coyote' Jack van der Veer zijn mooie rock'n roll verhalen vertellen uit zijn ruim 40 jarige carriere! Dinsdag 26 juli vanaf 18.00 uur begint de uitzending van Vintage Years.

Van 18.00 tot 20.00 uur staat de band Long Tall Ernie & The Shakers in de spotlights. Vanaf 20.00 uur schuift Hank the Knife aan en draait Jack twee uur de muziek van Hank the Knife & The Jets, afgewisseld met de verhalen en anekdotes van Hank the Knife himself.Valleiradio.nl kunt U beluisteren via de player op www.valleiradio.nl of met b.v. de TuneIn app op uw smartphone, tablet of uw laptop of PC.

Dinsdagavond schuift Hank The Knife bij aan tafel tijdens deze Vintage Years uitzending, te beluisteren v.a. 18.00 uur op www.valleiradio.nl.
"Dat is rock 'n' roll, kerel!" Klopt, Knife.

 

lijn

 

boven

18 JULI: OEFENEN TOT IN PERFEKTIE !

FOTO'S OP FACEBOOK!

Met enkele verrassingen op de playlist voor de optredens in de nabije toekomst, klonken onze rockers in Hank The Knife & The Jets hoedanigheid weer grandioos in de Arnhemse oefenruimte. Enkele bijzondere ontwikkelingen waarover binnenkort meer dragen eraan bij dat er nog heel wat verwacht kan worden.

lijn

 

boven

18 JULI: FOTO'S OPTREDEN SIXTY FOUR IN HEKKING !

FOTO'S OP FACEBOOK!

Hopelijk allemaal genoten van Shadows tribute band Sixty Four? De camera van Studio 70 exploitant Edu Wilten blikt nog even terug naar die zondag van het optreden van Sixty Four bij Cafe Hekking in Arnhem, met Hank The Knife en Fred van Geffen op de gitaren.

lijn

 

boven

18 JULI: MEETING IN DE TIJD...

Dat is nog eens een idee, wat zijn ronde doet op FB. Op 14 en 15 augustus Freilichtbuhne Wiesmoor waar een rockmeeting plaatsvindt waar de Arnhemse rock 'n' roll scene sterk vertegenwoordigd zal zijn. We zien daar zowel Hank The Knife & The Jets als Long Tall Ernie & The Shakers. Klein doch wel waardevol detail: vergeet niet je tijdmachine om er te kunnen komen.

lijn

 

boven

2 JULI: NOGMAALS SIXTY FOUR!!

Een bijzonder goed weekend allemaal toegewenst waarin we elkaar hopelijk vanavond tegenkomen bij cafe Hekking in Arnhem, waar Shadows tribute band Sixty Four speelt v.a. ca 16 uur. We kennen beide gitaristen in de band maar al te goed....

lijn

 

boven

2 JULI: TERUG NAAR TOEN...

Een krantenartikel uit 1975, met dank aan Peter Kok. Doorbreken in Europa.... grappig, op het moment van schrijven kon de verantwoordelijke man of vrouw achter de typemachine ook nog niet weten dat "Stan The Gunman" het tot #1 zou schoppen. Misschien was het vermoeden er wel, maar dat zullen we nooit weten.

lijn

 

boven

2 JULI: TEGELTJES WIJSHEID

Tegelspreuken lijken erg in, verneem je zo links en rechts. Onlangs ontvingen we deze, en ja, die is toch wel erg leuk. Mooi genoeg om een fraai plekje te geven op deze stralende zomerdag. 'Beware of The Knife...?' oh ja, have you heard, he's back in town!

lijn

 

boven

02 JULI: LEUK, OM TERUG TE ZIEN!

YOUTUBE

Het blijft prachtig, sowieso leuk genoeg om het nog eens te bekijken. Hank The Knife & The Jets in Van Oekel's Discohoek. Het overdondert Sjef blijkbaar een beetje, het six-bass geweld van onze rockers, en na afloop is het helemaal humor, de korte conversatie van Hank met boekhouder ir. dhr. E. van der Pik. Wat keken we vroeger wekelijks naar dit programma uit.

lijn

 

boven

16 JUNI: DEBUUT ALBUM

En zo werd het debuutalbum in 1975, "The Guitar King" gepromoot in het gedrukte exemplaar van de Nederlandse Top 40, zoals we die wekelijks bij de platenzaak haalden om de verschuivingen in de Top 40, tipparade en LP Top 50 waar te nemen. 

lijn

 

boven

13 JUNI: ALFONS IS JARIG!

Alfons Haket, we (her)kennen hem ook als Alfie Muscles, viert vandaag zijn verjaardag, en Alfie.... GEFELICITEERD!!! Je bent inmiddels op middelbare leeftijd, en dan nog steeds zo'n strotgeluid er op na kunnen houden.... respect. Vandaag drinken we er allemaal een extra op je, geniet van je dag!

lijn

 

boven

7 JUNI: WEDEROM EEN SIXTY FOUR OPTREDEN!

Zondag 3 juli in het Arnhemse cafe Hekking: de Shadows tribute band Sixty Four waarin Hank The Knife en Fred van Geffen het gitaarwerk voor hun rekening nemen. Genieten van begin t/m eind! Aanvangstijd e.d. volgen z.sp.m., toegang wordt vrijgehouden, dus mis het niet. Net als het vorige optreden van deze al meer dan een halve eeuw bestaande hobbyband bij De Heeren Van Aemstel, rekenen we wederom op een daverend succes, de muzikanten zijn het waard en de entourage ook, en niet te vergeten... de klassiekers van The Shadows uiteraard ook.

lijn

 

boven

7 JUNI: TERUG NAAR HUISSEN...

Een compilatie van foto's uit 2005, van de camera van Edu Wilten. Hank The Knife & The Jets in Huissen, wat daar altijd een behoorlijk feest betekende. Wie waren er bij...?

lijn

 

boven

3 JUNI: VERGADEREN IS VERMOEIEND!

Alan, Alan?!?!?! Wordt eens wakker, de dag is al begonnen, dus.... Maar die lach op je gezicht.... kan of betekenen dat het wel een heel mooie droom moet zijn, dan wel dat je ons een beetje in de maling neemt, misschien...?!? Weliswaar kunnen vergaderingen vermoeiend zijn. Gisteravond in cafe Atlanta, Arnhem.

lijn

 

boven

3 JUNI : VERGADERING...

Cafe Atlanta in Arnhem vanavond, de vergadering was al voorbij en het merendeel van het rock 'n' roll parlement al gevlogen. En dan... komen er vaak oude verhalen boven verteld door Alan Macfarlane en Hank The Knife, die zo de moeite waard zijn. Ook de Long Tall Ernie & The Shakers jaren kwamen ter sprake en leuk om te horen "ja, dat was toch wel een leuke tijd." Ik kon het alleen maar zien op het TV scherm thuis wanneer de band in Avro's Toppop voldoende geklommen was op de ladders van de hitlijst waardoor het filmpje in voornoemd programma uitgezonden werd. Wild werd ik ervan, 7 a 8 jaar oud.

Ja, er staat een flesje cola tussen het bier, ik ben de boosdoener, dus geen schade aan de reputatie van onze rockers. Uiteindelijk met Alan overgebleven deed het me toch goed, daar hij mijn feestboek teksten leest, te horen uit zijn kritische strot "ik geniet er van."

lijn

 

boven

3 JUNI : TAKE SIX!

Het alom bijzonder positief gerecenseerde "Take Six!" album van Hank The Knife, welke aan het eind van het vorige jaar levenslicht zag, is een succes. De twaalf instrumentale six-bass en gitaarwerken welke je kunnen doen dagdromen naar filmbeelden van het western kaliber of willekeurige eigen invulling, zijn weliswaar juweeltjes. Tien van de twaalf composities schreef Hank dan ook zelf. De verkoopcijfers van diens voorganger "Six Bass Man" zijn, over dezelfde periode genomen, al overtroffen. Wie "Take Six!" nog niet mocht hebben, je bestelt 'm heel eenvoudig op www.hanktheknifeandthejets.nl, naar de webshop pagina en het vervolg spreekt voor zich.

lijn

 

boven

30 MEI: VAN HARTE GEFELICITEERD GUITAR KING!

HANK THE KNIFE JARIG!

Je zou het hem niet geven als je hem zo bekijkt, maar toch is er alweer een jaar verstreken sinds de vorige verjaardag van Hank The Knife op 30 mei van het vorige jaar. Henk gefeliciteerd, we nemen er allemaal een op vandaag en vieren dat de guitar king nog steeds als jongeman in het leven staat. Rock 'n' Roll houdt je jong, kan bijna niet anders. Ook al is het er nog iets aan de vroege kant voor: proost!!!

lijn

 

boven

29 MEI: EEN HEEL VERHAAL...

Aan de vooravond van zijn verjaardag, ja, ook Hank The Knife is jaarlijks een keer jarig al zou je dat misschien denken van niet daar onze 'guitar king' opmerkelijk jong blijft in doen en laten. Rock 'n' Roll houdt je jong, bij velen helaas zelfs in letterlijke zin daar zij veel te jong in de strijd zijn gebleven, doch prijzen we ons bijzonder gelukkig dat The Knife niet tot die categorie toetrad. Wat wilde ik eigenlijk zeggen, oh ja.... aan de vooravond van zijn verjaardag denk ik terug aan hoe we elkaar ooit hebben leren kennen. Het was wederom een model-dag in het levensboek voor rock 'n' rollers die we niet snel vergeten, althans mogelijk wel bepaalde stukjes ervan, wat later zal blijken waarom.

In ons zo geliefd cafe De Acht Stuyvers, anno 2004, op een van de beruchte zaterdagmiddagen komt Ab Leyenhorst naar me toe en vraagt "zeg, ken je Hank The Knife & The Jets nog?" "Jazeker!" "Die treden morgen op in Huissen, bij Arnhem, als je het leuk vind om er naar toe te gaan..." Dat vond ik zeer zeker leuk en we spraken het af. Helaas had ik blijkbaar op dezelfde avond ook nog een etentje afgesproken, wat ik de volgende dag niet zo goed meer wist en dat liep dus fout af, echter wist ik nog maar al te goed dat we naar Huissen zouden gaan. Met vier man er naar toe. De band was al bezig met schitterende rockers ten gehore brengen op een grote vrachtwagen aanhanger in de open lucht, ten tijde van onze aankomst. Wat een genot, we werden hartstikke gek van het aangename lawaai en "Big Fat Mama", "I Don't Want My Liquer No More", "Yesterday Star" deden ons onder het genot van ronduit veel bier helemaal uit het dak gaan. Nadat de eerste set afgelopen was liepen Knife en zijn Jets richting bar en zei ik tegen Ab "kom, we gaan eens even kennismaken...."

Dat was het begin van veel, ronduit veel rock 'n' roll. Hank zat aan de bar, ik stak m'n hand uit en we stelden ons aan elkaar voor. Dat ging direct gepaard met het nodige bier en de humor stond direct al op zo'n hoog niveau alsof we elkaar al jaren kenden. De band moest de tweede set gaan spelen, er zouden er drie gespeeld worden in totaal, en na die tweede set troffen we elkaar opnieuw aan de bar. Veel verhalen over Long Tall Ernie & The Shakers, ik herinner me dat Hank zei "god kerel, dat was de zwaarste tijd van m'n leven, ik moest iedere dag ladderzat het podium op!" Alan voegde daar even aan toe "kijk, dat is nou typisch Henk, hij MOEST niet iedere dag ladderzat het podium op, hij GING iedere dag ladderzat het podium op!" Veel gelachen, gedronken en de 3e set kwam er volgens mij, bij heel brutale uitzondering, niet meer van. Het drinktempo werd dermate opgevoerd dat iedereen zo'n beetje de weg kwijt was. De kroeg eigenaresse was niet blij met me: "ik denk dat ik niet zo gelukkig ben met jouw komst hier. Die band doet helemaal niets meer! Alles wat jullie doen is zuipen!" Nog iemand was niet blij met me, ik werd gebeld "waar zit je?!? we zouden gaan eten vanavond!" "Oh, euh.... wel, ik zit naast Hank The Knife aan de bar!" "Naast wie????" haha, die lieve schat was iets te jong om te kunnen weten dat ik de tijd van m'n leven doormaakte naast mijn jeugdidool aan de bar. Wat hebben we gelachen en afgesproken contact te houden, wat, zo later zou blijken tot verrassing van Alan die dit soort toezeggingen wel vaker gehoord had, zeker gebeurde en zie wat er uiteindelijk van gekomen is zo'n 5 jaar terug.

Tijdens de beruchte kennismakingsmiddag stelde Hank nog, enigszins behoorlijk onder invloed, voor aan Fred "hang jij die six-bass maar om, kerel" daar hij niet verder ging spelen. Fred bedankte voor de eer om de kastanjes uit het vuur te halen. Geweldig, wat een dag. Na afloop nog laat bij Joop aan de bar beland waar stukjes van de film van ontbreken, zal de leeftijd wel zijn....

En morgen.... blijft onze guitar king net zo jong als 'ie vandaag is. Ik schenk er een op in! We zijn blij met je, Knife, als sinds het begin van de jaren '70. Daar zijn de geleerden het in ieder geval wel over eens!

lijn

 

boven

27 MEI: RHEDEN OPTREDEN...

Een kleine terugblik naar het feest van afgelopen zaterdag tijdens de 70's night bij Het Wapen Van Rheden, waar Hank The Knife & The Jets de bezoekers een onvergetelijke avond back in time bezorgden. Zoals eigenlijk nagenoeg altijd wel, hoe kan het ook anders met zo'n enorme ervaring, waren onze rockers in topvorm en dat Alfie nog altijd zijn Elvis achtige bewegingen kan maken, zien we op de eerste foto. Veel enthousiasme waar we het allemaal voor doen...

Foto's van Peter Janssen.

lijn

 

boven

27 MEI: RELAXMODUS...

Nog even in de relaxmodus alvorens een volgende drukke periode aanvangt... Fred, Henk en Alan tijdens het Legends festival in Apeldoorn en roadie Ron zittend op de voorgrond. Niet een evenement waar we de beste herinneringen aan koesteren, wegens het uitvallen voor langere tijd van Alfie, die tot onze grote dankbaarheid en blijdschap weer helemaal hersteld is.

lijn

 

boven

27 MEI: SIXTY FOUR NIEUWS

Vanavond in de hoofdstad van de Rock 'n' Roll bij Studio 70 tijdens de oefenavond van Shadows tribute band Sixty-Four, was de man achter het barmhartige initiatief Ome Joop's Tour (www.omejoopstour.nl), Marcel Legerstee, met de oldtimer toerbus aanwezig. Mijn zelf samengestelde Hank The Knife & The Jets compilatie cd luid aan in de geluidsinstallatie van de bus, en onze Guitar King poseert erbij naast voornoemde goed doener.

Op 3 juli treedt eerstgenoemde band, Sixty-Four, weer op waarover spoedig meer. Met zowel Henk Bruysten (Hank The Knife) als Fred van Geffen op gitaar, is de band tot veel bijzonder moois in staat. Vele gitaarjuweeltjes hebben vanavond de revue gepasseerd.

lijn

 

boven

20 MEI: SPELEN MAAKT DORSTIG...

Tijdens de Hank The Knife & The Jets oefenavond was het ook buiten nog prima vertoeven, gisteravond in Arnhem. Henk en Fred blazen even uit op deze fraaie lente avond. Onze rockers waren weer in topvorm, ja, wanneer eigenlijk niet...

"Stan The Gunman", "I Don't Want My Liquor No More", "Silly Willie", "Yesterday Star", "Peter Gunn Theme Medley", "Much Too Late", "Black", "Mr Dynamite", ja... en nog veel meer. Genieten!

Helemaal klaar voor de 70's night in Het Wapen Van Rheden, waar morgenavond een optreden van de band gepland staat. En zo is het alweer vrijdag, rol allemaal weer op gepaste wijze een rock 'n rollend weekend in en tot morgenavond in Rheden!

lijn

 

boven

20 MEI: CRAZY GUITAR BESTORMD DE HITLIJSTEN!

In 1980 bestormde onze Guitar King opnieuw de hitlijsten en pakte uit met de "Crazy Guitar" six-bass medley, omringd door de beeldschone Crazy Cats en, zo de hoes spreekt van de gelijknamige 33-rpm langspeler, begeleid door The Jets. "Crazy Guitar" schopte het tot #8 in de Nederlandse Top 40 en #5 in de Nationale Hitparade. Uiteindelijk bleek het album goed te zijn voor 3 singles, daar ook "Diamonds" en "Johnny And Honey" prima pasten op het 45-rpm single formaat.

lijn

 

boven

20 MEI: MAC'S RHYTHM GROOT SUKSES!

Foto's Facebook

Hopelijk heeft iedereen een goede invulling aan de pinksterdagen kunnen geven. Van wie ervoor gekozen heeft om de eerste dag Alan Macfarlane's Mac's Rhythm And Blues Band te bezoeken in Sem's Cafe, Velp, weten we zeker dat je daar geen spijt van hebt. En temidden van het in grote getale gekomen publiek, kwamen we nog een bekend gezicht tegen, meerdere trouwens.

A.s. zaterdag worden de Hank The Knife & The Jets fans weer op hun wenken bediend.... dan treden onze rockers op bij Het Wapen Van Rheden in Rheden (nabij Arnhem). Wij kijken er al helemaal naar uit!

lijn

 

boven

20 MEI: TERUGBLIK 40 JARIG JUBILEUM

YOUTUBE

Vorig jaar bestond de band 40 jaar en tijdens een optreden in Elden (Arnhem) maakte Omroep Gelderland bijgaande clip waarin de bandleden aan het woord komen. De humor en de herinneringen liggen op straat.... in dit geval lagen ze op tafel bij het voormalig cafe/zaal De Betuwe. En gelukkig heeft het publiek er ook voor de toekomst nog altijd het grootste vertrouwen in, getuige de uitspraak "ik denk dat ze de Stones overleven!" tegen het einde van de clip. Ofschoon we de Stones ook nog een lang en gelukkig bestaan toewensen inclusief dezelfde grote internationale bekendheid als Hank The Knife & The Jets verworven hebben (...), gaan de heren daar toch voor....

lijn

 

boven

3 MEI: MAC'S RHYTHM AND BLUES BAND IN SEM CAFE OPTREDEN, 15/05

Op zondag 15 mei gaan we toch allemaal even naar Sem Cafe in Velp toe, he?! Dan kunnen we genieten van Mac's Rhythm And Blues Band, de zes-koppige band rondom onze drummer Alan Macfarlane. Absoluut de moeite waard!

lijn

 

boven

24 APRIL: SORRY DORRY SINGLE!.

Een leuke klassieker om de week mee aan te vangen. In 1973 kwam het door Hank The Knife geschreven "Sorry Dorry" uit op 45-rpm single, gezongen door de koningin van de Arnhemse beatscene Jenny Polak. Onze 'guitar king' wist het allemaal nog tot in detail toen wij hem met deze song confronteerden, "ja kerel, dat waren andere tijden, met dat soort liedjes zou ik nu niet meer aan hoeven komen!" Boven alles klinkt het hartstikke leuk en brengt een nummer als "Sorry Dorry" het sfeertje uit die kleurrijke tijd weer een beetje boven.
YOUTUBE "SORRY DORRY"

 

lijn

 

boven

15 APRIL: HANDTEKENINGEN...

Een gesigneerde promotiefoto uit de meest kleurrijke periode ooit, ook al is op de afbeelding het zwart/wit gehalte bijzonder hoog. Met dank aan Edwin Schild. Wat was die glamrock-eeuw toch een prachtige tijd om meegemaakt te hebben, overigens wordt 2016 ook nog veelbelovend. Fijne dag iedereen en het is weer zover dat de meeste op gepaste wijze het weekend in mogen rollen....

 

lijn

 

boven

15 APRIL: REDEN TOT LACHEN!

Volop reden tot lachen...?!? oh jazeker, de belangstelling bij de kandidaat boekers neemt weer toe en spoedig meer info over de komende optredens van zowel Hank The Knife & The Jets als The Silver Cadillacs. Vooralsnog in regio Arnhem is de 21ste mei alvast een datum on te noteren, maar eerst kijken we vooruit naar 23 april in muziekcafe De Buun in Horst (L).

 

lijn

 

boven

13 APRIL: RECORD STORE DAY!

Zaterdag 16 april Record Store Day... De foto's van Rens Plaschek zijn te zien bij De Waaghals in Arnhem. Deze foto danken we aan Tim Kemphuis, zanger van Mac's Rhythm And Blues Band, die een bekend gezicht waarnam tussen de door de topfotograaf gefotografeerde koppen... nou ja, eigenlijk niet letterlijk 'tussen', maar je haalt onze Guitar King er vast wel 'tussenuit'. 

 

lijn

 

boven

13 APRIL: GESLAAGD OPTREDEN!

Geslaagde avond in het Hoevelakense Sportcafe De Slag waar de merseybeat rock 'n' roll klassiekers door The Silver Cadillacs gebracht, het publiek deed genieten en dansen. Reacties als 'wat een band, zo goed!' en een fantastische sfeer. Dat is Rock 'n' Roll en wat doen we dit graag weer over. Nu kijken we uit naar de 23ste april, dan bezoeken The Silver Cadillacs muziekcafe De Buun in Horst (L).

Fotoserie van optreden is op Facebook te bekijken...

 

lijn

 

 

boven

4 APRIL: HERINNERING PERSBERICHT!

lijn

 

boven

1 APRIL: TAKE SIX RECENSIE!

De recensie van het nieuwe Hank The Knife "Take Six!" album in Lust For Life magazine. Ja, er moet me toch van het hart dat de inhoudelijke uitglijers in deze recensie de akoestische uitglijers op het album met groot gemak in aantal verslaan, en de kenners zullen die herkennen, doch verder een recensie welke er mag zijn. 
Zoals magazine Lust For Life, voorheen Revolver's Lust For Life, uiteindelijk altijd het magazine voor de muzikale fijnproever geweest is. "Take Six!", het Hank The Knife solo album (niet Hank The Knife & The Jets zoals in de recensie vermeld) gevuld met 12 six-bass en gitaarjuwelen, bestel je gewoon op www.hanktheknifeandthejets.nl

lijn

 

boven

1 APRIL: OEFENAVOND!.

The Silver Cadillacs maken van hun oefenavonden nooit zomaar een routineklus, nee.... wat gaan de door-en-door-ervaren rockers er iedere keer weer voor, fantastisch gewoon. Lucky Arnhem, het geluid bleef vanavond niet helemaal tussen de muren van de oefenruimte. Geniet mee, volgende week zaterdagavond, 9 april in Sportcafe De Slag, Hoevelaken en zaterdagavond 23 april in Muziekcafe De Buun, Horst. We kijken er alweer naar uit... You Really Got Me!

lijn

 

boven

25 MAART: TWEE GROOTHEDEN!.

Het heeft concreet niets met elkaar te maken, maar toch... wie is er niet aangeslagen door het toch zo plotseling overlijden van Johan Cruyff... Onze nationale voetbaltrots in het Ajax shirt met rugnummer 14 gehesen, met welke club hij nationaal en internationaal de grootste successen binnenhaalde in de periode waarin onze bandleden als Shakers doorbraken. Liefhebbers van rock 'n' roll gingen ook veelvuldig op in voetbal. Cruyff was voor zovelen een jeugdheld, ongeacht van welke club je nu wel of geen supporter was of bent. Rust zacht, Johan, bedankt voor alles. 

Er is wel eens een, weliswaar kleine, uiterlijke gelijkenis getrokken tussen onze guitar king en de voetbalkoning. Vandaar dat we beiden even naast elkaar afgebeeld hebben, uit voornoemde periode. Verwacht van The Knife weliswaar geen wonderen op het veld, maar waarschijnlijk had Cruyff niet veel geluid uit een six-bass weten te halen. Zo mogen we allemaal gezegend zijn met de talenten welke ons toebedeeld zijn.

Rol allemaal op gepaste wijze het (paas)weekend in!

lijn

 

boven

18 MAART: HEt VERHAAL ACHTER DE EP "PLAYING YOU"...

Dit verhaal, wat we jullie eigenlijk hadden willen besparen doch was het onze Knife zelf wie vond dat de plaatsing wel kon, is geschreven door Jack, een van de managers van Hank The Knife & The Jets, wie een kleine gesproken bijdrage mocht verlenen aan de 2014 versie van "Guitar King". Deze nieuwe versie, uiteraard met zang van Alfons, werd uitgebracht op de EP "Playing You" welke de band nagenoeg het hele land doorstuurde tijdens de promotour langs de radiostations. Neem er maar een dagje vrij voor om het te lezen, de schrijver is nogal lang van stof, waarvoor excuses....

"Ik zal wellicht niet gauw vergeten hoe Hank The Knife me 's avonds benaderde en zijn verhaal begon "Jack, kerel, voor die nieuwe Guitar King willen we eigenlijk een gesproken stuk erin, vertellend dus, en dat moet eigenlijk door een Johnny Cash-achtige stem gebeuren..." Leuk als ik wel vaker meen te zijn, merkte ik op "wel, bel 'm op, Henk, maar of 'ie de telefoon nog opneemt, is de vraag..." "Nee, kerel, JIJ bent die Johnny Cash!" Even stil aan mijn kant ondanks ik het al iets aan had voelen komen, was dat wellicht teveel aan toebedeelde eer: "Henk, ik klink nog beroerder dan Kris Kristofferson wanneer hij te veel gezopen heeft, en daarbij klinkt niemand als Johnny Cash, die valt niet te benaderen met zijn betonnen strotgeluid."

In de opname studio in gezelschap van Fred van Geffen en Hank The Knife, was het erg leuk om te doen, al deed ik het uiteraard minimaal 100X fout en een enkele keer nog opzettelijk ook. Mijn gesproken gedeelte ving aan met "on the stage he's dynamite", en "Dynamite" was een megahit in de kleurrijke glamrock eeuw voor de Engelse formatie MUD, waar Hank The Knife & The Jets in die periode mee door Duitsland op tournee waren. Heel 'grappig' sprak ik die eerste zin van couplet II uit als "on the stage he's tigerfeet", daar "Tigerfeet" een volgende superhit werd voor MUD. Beide heren konden er wel om lachen en Fred drukte al heel geretourneerd de 'stop' toets weer in, welke hij die middag wel heel blindelings wist te vinden. The Knife zei "kerel, wat zeg je nou?!?! Zometeen krijgen we nog on the stage he's De Postkoets!". Of de Selvera's veel met MUD te maken hadden, en of beiden sowieso iets met "Guitar King" te maken hadden, ach... we hebben zeker gelachen, en het blijft uiteindelijk rock 'n' roll, he?! Okay, de lieftallige Selvera's misschien in iets minder mate. Fred bleef me maar duidelijk maken "Jack, je stem is van zichzelf al zwaar genoeg dat je 'm niet nog lager hoeft te laten klinken!" En ik wist, als door-en-door-onervaren Cash impersonator niet beter dan dat ik daar geen pogingen toe deed. Uiteindelijk stond het erop, jawel.... ik herinner me, daar het gesproken gedeelte nog eens veranderd werd, dat we er meerdere middagen mee bezig zijn geweest. 

Later, tijdens een weekje Denemarken, kreeg ik me toch een superidee om in een eventuele videoclip te verwerken. Na terugkomst bleek toch, goh...?, dat de interne keus op de lekker klinkende merseybeat rocker "Playing You" was gevallen om tot single te promoveren. De nieuwe "Guitar King" is wel op de "Playing You" EP uitgebracht. Mr Cash zal op grote afstand opgelucht adem gehaald hebben dat in ieder geval die videoclip achterwege bleef, maar toch ook hoofdschuddend een glimlach op zijn stoere gelaat toegelaten hebben.

De EP "Playing You" kan besteld worden op www.hanktheknifeandthejets.nl, alsmede als downloads gekocht worden via alle grote portals waaronder I-tunes en noem maar op. 
Ja, "on the stage he's dynamite, driving people wild each night...", dat was meer dan overduidelijk toen ik vannacht in m'n stoel vrijwel direct na thuiskomst alweer richting dromenland vertrokken was...."

lijn

 

boven

11 MAART: HANK THE KNIFE BOFT MAAR WEER!!!

Onze Guitar King boft maar weer, wanneer hij om de nek gevlogen wordt op het terras van het Hoevelakense Sportcafe De Slag. Nog een klein maandje en dan staan The Silver Cadillacs daar wederom op het podium: zaterdagavond 9 april v.a. ca 21.00 uur.

Hoevelaken, op de grens van Gelderland en Utrecht, ligt bij Amersfoort en Sportcafe De Slag vind je aan de Zuiderinslag 2-4.

Wanneer we nu naar buiten kijken, zien we dat de lente terrein gaat winnen, dus mogelijk dat begin april tussen de sets door. het terras weer lonkt...

lijn

 

boven

11 MAART: ALAN VAN HARTE MET JE VERJAARDAG!!

Vorig jaar viel zijn verjaardag op de 11e maart, en laten we er zojuist achter komen dat het dit jaar weer op diezelfde datum valt!!!

ALAN MACFARLANE GEFELICITEERD!!! Onze drumlegende blijft jong tussen de oren, behoudt zijn humor en positie achter het drumstel in Hank The Knife & The Jets en The Silver Cadillacs, en heeft daarnaast zelfs zijn eigen Mac's Rhythm And Blues band vorig jaar opgericht (kan je eveneens 'liken' op FB).

We drinken er allemaal de nodige extra vandaag, Alan, op jouw gezondheid en nog vele eeuwen rock 'n' roll in ons gezelschap toegewenst!

En Chris Hoesen, bedankt voor het nemen van deze fraaie foto zondag jl. tijdens het Hank The Knife & the Jets optreden in Elden.

 

lijn

 

boven

6 MAART: HANK THE KNIFE MET DE "SIXTY FOUR "!

We weten al langer dat guitar king Hank The Knife en snarentovenaar Fred van Geffen erg goed in meerdere stijlen zijn op de snaren. Zo spelen beide heren ook in de band Sixty Four, de Shadows tribute band. Zowel tijdens de Hank The Knife & The Jets als The Silver Cadillacs optredens, komen we covers van deze legendarische gitaarband tegen. Met de band Sixty Four, opgericht in de vorige eeuw in het jaartal wat sterk overeenkomt met de naam van de band, staan onze rockers op 2e paasdag, 28 maart, op het podium van De Heeren Van Aemstel in Arnhem (zie www.heerenvanaemstel.nl).

Met een dergelijk vooruitzicht, horen we niemand meer over paaseieren verstoppen. Voor nu een fijne dag allemaal en wie geeft antwoord op de vraag "Who'll Stop The Rain?!?"

Nog iets meer dan twee weken, en dan horen & zien we de Shadows tribute band Sixty Four LIVE bij De Heeren Van Aemstel, Arnhem. In deze viermansformatie laten zowel Fred van Geffen als Henk Bruysten hun kunnen horen op de snaren. Beiden spelen graag Shadows werk en kunnen dat ook daadwerkelijk.

Brengt me, tijdens het typen, even terug naar een oefenavond van The Silver Cadillacs waarbij onze rockers een tweetal nummers van The Shadows speelden. Buiten passeerde een oudere heer met een fiets, bleef stil staan en merkte op "mooi, he? die Shadows. Bij ons in de buurt heb je enkele van die tribute bands, maar ja, dat is het niet echt. Hier hoor je duidelijk dat het The Shadows zijn!" Gevuld met trots, moest ik de man toch in de rede vallen door te zeggen "nou, dit zijn The Shadows niet, hoor..." Hij keek verbaasd "oh nee, wie zijn dit dan?" Daar de naam The Silver Cadillacs mogelijk te weinig zeggen zou, was mijn reactie "dit is Hank The Knife!" Het bleef twee tellen stil, de man lachte iets en gooide spontaan "dat mocht 'ie willen!" eruit. De studio in, onze bezoeker mee om overtuigd te raken van hetgeen ik hem wijs trachtte te maken, en jawel... een fan erbij.

Sixty Four bestaat al sinds het jaartal dat je terugvindt in de naam van de band. Kom op 28 maart naar De Heeren Van Aemstel 

 

lijn

 

boven

1 MAART: PERSBERICHT VOOR SPORTCAFE "DE SLAG"...

Zaterdagavond 9 april... een datum om alvast te noteren. Een ware merseybeat/rock 'n' roll beleving met The Silver Cadillacs op het podium in het Hoevelakense Sportcafe De Slag (nabij kruispunt Amersfoort/Hoevelaken). De toegang is er vrij, en de avond om niet te vergeten, dan verklappen we alvast. Maar eerst... wacht a.s. zondag het Hank The Knife & The Jets optreden bij Bonnie & Clyde in Elden (Arnhem).

lijn

 

boven

1 MAART: BONNIE & CLYDE KOMT ER AAN...

Dat 'guitar king' Hank The Knife en snarentovenaar Fred van Geffen meerdere stijlen beheersen op de snaren, wisten we al langer. Het blijkt mede uit het feit dat beide heren op korte termijn in een drietal verschillende bands aantreden. Overigens geldt voor Alan Macfarlane en Alfons Haket, dat zij in twee van deze drie bands van de partij zijn, namelijk bij Hank The Knife & The Jets en The Silver Cadillacs.

Aanstaande zondag 6 maart staan Hank The Knife & The Jets op het podium van Bonnie & Clyde in Elden (Arnhem), 28 maart treedt de Shadows tribute band Sixty-Four op bij De Heeren Van Aemstel in Arnhem en op 9 april The Silver Cadillacs in het Hoevelakense Sportcafe De Slag. In welke formatie de heren het beste tot uiting komen...? bezoek de 3 optredens en laat het me weten, ik heb mijn eigen voorkeur eigenlijk al op voorhand geformeerd... doch zullen alle drie de optredens van het kaliber zijn dat je gewoon niet moet willen missen. Dat is Rock 'n' Roll...

 

lijn

 

boven

1 MAART: DE PUNTJES OP DE i!

Hank The Knife & The Jets in absolute topvorm, en reken maar dat humor en rock 'n' roll dan niet zonder elkaar kunnen. Alan bewijst dat je koffie kunt drinken zonder je handen te gebruiken, wel... don't try this at home?!? Hank vindt een potje met homeopatische levensduurverlengers zo interessant dat hij voor de zekerheid een tweede bril 'installeert'. Muzikaal klonk het subliem, gereed om volgende week zondag 6 maart het podium van Bonnie & Clyde in Elden (Arnhem) te bestijgen. En dan is het alweer vrijdag... maak er een mooie dag van en rol op gepaste wijze het weekend in!

lijn

 

boven

1 MAART: THE KNIFE AL JONG IN DE COURANT...

We weten inmiddels allemaal wel dat onze guitar king Hank The Knife ook een heel verdienstelijk striptekenaar is en samen met Tati Lentjes al meer dan 30 jaar ons stripicoon Jan Jammerdan leven inblaast. De #4 stripbundel is wederom een succes en, net als voorafgegane edities, gewoon te bestellen op www.hanktheknifeandthejets.nl

Dikwijls zitten dergelijke talenten, mits aanwezig weliswaar, er al op jonge leeftijd in. Zo getuige dit, in die dagen nog, 'courant' artikeltje uit het einde van de jaren '50.... waarin de 11-jarige sneltekenaar Henk Bruisten genoemd wordt, zij het iets foutief gespeld, wordt Henk er mee aangeduid. Okay, een afbeelding van de 11-jarige tekenaar houden we nog even tegoed...

Fijne dag allemaal!

lijn

 

boven

5 FEBRUARI : NOG EVEN OEFENEN...

Volop leven in Studio 70, Arnhem, gisteravond. Alfie weer hersteld van de griep en dat was te horen, zo'n strotvolume. Er werd gelachen, geoefend, en Hank The Knife is na 40 jaar platen- dan wel cd hoezen signeren, daar heel bedreven in geraakt. Het nieuwe "Take Six!" album komt daar nu veelvuldig voor in aanmerking. Laatste dag van de week... rol allemaal op de juiste wijze het weekend in!

lijn

 

boven

5 FEBRUARI : PERSOONLIJKE NOOT OP CD!

Hank The Knife signeert heel wat "Take Six!" cd's de laatste weken sinds de introductie van zijn laatste album. Sinds weken eindelijk weer een rock 'n' roll avond meegemaakt in Arnhem, wat enorm de moeite waard was. Eigenlijk helemaal conform mijn verwachtingspatroon, wat eigenlijk niet eens zo verrassend is. Meer foto's volgen later..

lijn

 

boven

5 FEBRUARI : IN DE GELDERLANDER!

Dat is nogal een krantenkop... "eindelijk een goeie plaat?!" Hoe dan ook, het is de moeite zeker waard om te lezen. Het artikel stond zaterdag jl. in De Gelderlander en wij plaatsen het nu met dank aan Peter Kok. Of onze 'guitar king' net zo behendig is met zijn uitlatingen tijdens interviews als hoe hij de six-bass bespeelt... rangschikken we ook onder rock 'n' roll. Onderwerp van gesprek alhier is het nieuwe "Take Six!" album.

lijn

 

boven

5 FEBRUARI : GLAMROCK IN JOEPIE...

Aan het begin van een fraaie dag een sticker welke in de kleurrijke glamrock episode in het tiener muziekblad Joepie bijgesloten werd. Inmiddels hoogstwaarschijnlijk uitverkocht...

lijn

 

boven

5 FEBRUARI : EEN BAND IN BEDWANG!

Deze dame heeft zich letterlijk bewapend tegen 'opdringerige idolen?!' Hoe dan ook... het is niet te hopen dat ze met het pistool in deze houding per ongeluk een vingerbeweging te veel maakt.
Een foto uit 1975

lijn

 

boven

31 JANUARI : OP NAAR ATLANTA!

Vandaag zien we hem met zijn Mac's Rhythm And Blues Band in Atlanta, Arnhem, en nu namens Hank The Knife & The Jets, crew & management, wenst hij jullie een.....

lijn

 

boven

27 JANUARI : WEER TERUG NAAR "CAFE DE SLAG" / RETURN TO "CAFE DE SLAG"!

Alan en Alfie, vorige zomer op het riante terras van Sportcafe De Slag in Hoevelaken, waar The Silver Cadillacs al meerdere malen een volle bak volop vermaakten met ijzersterke covers van merseybeat/rock 'n' roll klassiekers uit veelal de jaren '60. Gisteren is bekendgemaakt dat op zaterdagavond 9 april The Silver Cadillacs daar weer op het toneel komen staan, misschien zijn de weersomstandigheden dan alweer van dien aard dat ook buiten relaxen op het terras tussen de bedrijven door, weer mogelijk is. Nadere info volgt! Vandaag lijkt het er niet op dat veel buiten verblijven aan te raden is, desondanks allemaal een geweldige dag toegewenst (we laten uiteindelijk ons humeur niet beinvloeden door het weer...)

The Silver Cadillacs are performing again at April 9th in "De Slag" at Hoevelaken...

lijn

 

boven

27 JANUARI :MAC'S RHYTHM & BLUES BAND SWINGT WEER / PLAYING AGAIN...

Een muzikale reis door de rhythm 'n' blues historie a.s. zondag? Mac's Rhythm & Blues Band, de band van onze drummer Alan Macfarlane, treedt a.s. zondag op in Cafe Atlanta, Arnhem, vanaf 18.00 uur. We weten inmiddels hoe deze optredens enorm de moeite waard zijn, vanuit o.a. LuxorLive en Atlanta, dus... een dag om op voorhand, en zeker na afloop, niet te vergeten!

Mac's Rhythm & Blues Band again performs the Cafe Atlanta, Arnhem. Welcome at 18:00 hours!

lijn

 

boven

27 JANUARI : INTERVIEW MET DE PERS / INTERVIEW WITH THE PRESS...

Gisteren sprak Hank The Knife met de regionale pers over het zijn zojuist geintroduceerde "Take Six!" album, waarvoor de belangstelling, ook vanuit de media, toeneemt. De eerste recensies en reacties zijn, ons inziens terecht, bijzonder positief, waar er nog veel van mogen volgen. Het cd-album gevuld met 12 prachtige instrumentale composities bestel je op www.hanktheknifeandthejets.nl. Het is overigens niet Hank zijn bedoeling geweest om de verslaggevers die hem straks bezoeken, weer te geven als in de schets hierboven...

Hank The Knife interview with the press about "TAKE SIX!"

lijn

 

boven

23 JANUARI : BOWLING CENTRUM OPTREDEN AFGELAST / CANCELLED!!!

Helaas beste mensen, het optreden wat voor vanavond in Bowling De Korenmarkt in Arnhem stond gepland, VINDT GEEN DOORGANG. Oorzaak is een stevige griep welke Alfons tijdelijk geveld heeft, pure overmacht voor hem, ons en opdrachtgever. Vervangend optreden zal plaatsvinden op ZONDAG 6 MAART V.A. 16.00 UUR bij BONNIE & CLYDE in ELDEN (Arnhem). De feestavond met activiteiten in Bowling De Korenmarkt van vanavond gaat, ook al is het zonder Hank The Knife & The Jets, gewoon door.

Concert has been cancelled! Alfons does have the flew, so the replacement in performance will be at Sunday March 6th, 16.00 Hrs. AT BONNIE & CLYDE, ELDEN, ARNHEM. The party this evening will be continued without Hank The Knife & The Jets, sorry Vokes!

lijn

 

boven

22 JANUARI : NOG STEEDS VERKRIJGBAAR...

Zijn levenslang wandelen & handelen maakte hem een model rocker, het kon dan ook niet uitblijven dat Alfons, misschien wel beter bekend als Alfie, uitgekozen werd om in een fantastisch boek als levende legende vereeuwigd te worden: "de jongensdroom 60 jaar rock 'n' roll". Daarnaast inclusief alle ups & downs een imposante rock 'n' roll carriere als man met de 'strotto fantastico' zoals Alan Macfarlane het veelvuldig noemt, en zoals we weten, speelt Alfie niet misselijk gitaar. Wat er nog zoveel meer rock 'n' roll aan hem is...?

Bestel het boek en je weet het! Voor nog geen 15 euro, overal te bestellen en verkrijgbaar (inclusief bol.com, en meer). 

Morgenavond, liever gezegd 'nacht', tijdens het optreden van Hank The Knife & The Jets in Bowling De Korenmarkt, Arnhem, verkrijgbaar...

lijn

 

boven

12 JANUARI : TAKE SIX! RECENSIE...

Het persbericht welke rondgestuurd gaat worden en vanzelfsprekend ook, graag zelfs, hier vandaan gedeeld kan & mag worden. Onderwerp is het nieuwe Hank The Knife "Take Six!" album. Een Engelstalige versie, voor diegenen buiten onze landsgrenzen, plaatsen we hieronder bij de 'comments' (an English version, for those outside our borders, we'll pelost below at the 'comments'). Fijne dag allemaal en niet vergeten: Take Six!

 

lijn

 

boven

5 JANUARI : OPTREDEN BOWLINGCENTRUM, KORENMARKT, ARNHEM

Een nieuw rock 'n' roll jaar is van start gegaan.... op 23 januari staan Hank The Knife & The Jets op het podium bij Bowling Korenmarkt in Arnhem. Het zal een latertje worden, doch zal het voorspelbaar genoeg klinken dat we er al weer enorm naar uitkijken. Come on let's go for The Guitar King!

lijn

 

boven

5 JANUARI : BESTELLINGEN...

Wanneer alle feestdagen afgerond zijn, rollen we het dagelijks leven van 2016 in. Dat brengt ons tot het volgende: er zijn via website www.hanktheknifeandthejets.nl diverse bestellers geweest van zowel het nieuwe Hank The Knife "Take Six!" album, als de nieuwe Jan Jammerdan stripbundel, die vergeten zijn hun adres te vermelden. Vriendelijk verzoek aan degene, wie van zichzelf weten geen adres op de bestellijst vermeld te hebben, zich even via de website e-mail te melden, dan kunnen wij de cd's e/o stripboekjes z.sp.m. toesturen (mits de betalingen ontvangen zijn). Voor nu:
een heel fijne dag allemaal!

lijn

 

boven

4 JANUARI : JAN JAMMERDAN BESTE WENSEN VOOR 2016...

Wel, de laatste van alle kerst- & nieuwjaar gerelateerde beste wensen komt van The Knife zelf.... wanneer je de laatste Jan Jammerdan stripbundel al in huis hebt, kan de strip je enigszins bekend voorkomen, doch niet in deze decembermaand editie....

lijn

 

boven

1 JANUARI : IEDEREEN EN ALLE FANS DE BESTE WENSEN VOOR 2016...

Daar brengen we, al is het er nu iets vroeg op de nieuwjaarsdag voor, vandaag graag een toost op uit: een geweldig nieuwjaar voor iedereen in de beste gezondheid, in goede doen, omringd door zorgeloze humor en veel (jawel... rock 'n' roll) muziek! We beginnen fit aan een jaar dat fantastisch worden gaat....

lijn

boven

T-Shirts Verkoop

t-shirt
Er zijn weer t-shirts op voorraad: Zwart, logo grootop de voorzijde, op linkermouw klein logosponsor www.bij-da.nl Bijde optredens 15 euro per stuk, per post 19 euro. Wil je per post bestellen? Gebruik bestelformulier, of stuur ons een mailtje met je naam, adres en telefoonnummer, gewenste maat en aantal. Wacht op antwoord over betalen, en dan komt het helemaal goed.

Op de foto: Ron The Roadie in het nieuwe T-Shirt.

 
 
Copyright HTK & TJ / Webmaster: Freetimeweb