NIEUWS OVER HANK THE KNIFE AND THE JETS!!!


DE GUITAR KING & IK  door Jack van der Veer...

Inhoud: Jaar 2018

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


KERSTWENS!
Guitar King!
VOORSPELLING
DAVEREND SUCCES!
Het Nieuwe Avontuur
AFTELLEN!!
THE GUITAR KING & IK! DEEL 5
AFM SUPPORT EVENT
Optreden in de Slag 25/11!
De Verandering...
THE GUITAR KING & IK! DEEL 4
Nog beter dan toen...
THE GUITAR KING & IK! DEEL 3
Weer op de Fiets
Sixty Four is niet meer
Tijdloos Populair
FROM PAST TO PRESENT INTERVIEW
Bij ADLADNA FM
WILLEM DAAMEN OVERLEDEN
THE GUITAR KING & IK! DEEL 2
Slag om Arnhem!
Helden!
TERUGBLIK
OPTREDEN
GOUDEN JAREN CD !!!
PROOST!
THE GUITAR KING & IK! DEEL 1
HANK THE KNIFE JARIG
Compilatie CD
TAKE SIX!
Alfons weer beter!
Gitaarband
HELDEN UIT KINDSJAREN
Sixty Four succes!
Hank The Knife en Long Tall Ernie
Optreden!

ALLEMAAL DE BESTE WENSEN!



 

AGENDA OPTREDENS

Hank The Knife & Sixty Four, 28/01

Hank The knife & The Silver Cadillacs, 23/06

Hank The knife & The Silver Cadillacs, 25/11

Hank The knife & The Silver Cadillacs, 01/12

   

 

 

boven


24 DEEMBER:  ‘PRETTIGE KERSTDAGEN, EEN GOED UITEINDE EN ALVAST DE BESTE WENSEN VOOR 2019!’


Nu het bijna zover is, maken ook wij graag van de gelegenheid gebruik om iedereen de meest fantastische feestdagen en een gezond, gelukkig, én muzikaal 2019 toe te wensen. Koester daarbij naast jingle bells ook decibels. Al brengt dat mogelijk de stille nacht in gedrang, valt er wellicht volop te genieten van zowel zes snarige basgitaar als traditioneel engelengezang. Wij spreken alvast wens en verwachting uit, met verrassingen in petto, dat we elkaar in het nieuwe jaar vaker tegenkomen. Namens Hank The Knife & The Silver Cadillacs, crew en management.Nu het bijna zover is, maken ook wij graag van de gelegenheid gebruik om iedereen de meest fantastische feestdagen en een gezond, gelukkig, én muzikaal 2019 toe te wensen. Koester daarbij naast jingle bells ook decibels. Al brengt dat mogelijk de stille nacht in gedrang, valt er wellicht volop te genieten van zowel zes snarige basgitaar als traditioneel engelengezang. Wij spreken alvast wens en verwachting uit, met verrassingen in petto, dat we elkaar in het nieuwe jaar vaker tegenkomen. Namens Hank The Knife & The Silver Cadillacs, crew en management.

lijn

 

boven


15 DEEMBER:  ‘GUITAR KING!’


“There ain’t no room around here for a guitar man” zong Elvis op de weg terug naar het koningschap in Rock ‘n’ Roll anno 1967, en nog iets overtuigender met rauwer strotgeluid het jaar daarna, in de countryrock klassieker waarin deuren voor hem dichtsloegen. In werkelijkheid trapte hij er juist opnieuw deuren mee open. Die moeite kan guitar king Hank The Knife zich besparen. Hij voelt zich in Studio 70 hartstikke thuis, waar de deur wagenwijd voor hem open staat, waar Rock ‘n’ Roll over de tong gaat en altijd het nodige te lachen valt. Voor Guitar Man én Guitar King.

lijn

 

boven


28 NOVEMBER:  ‘DE VOORSPELLING KWAM UIT’


Het eerste complete drie sets optreden van de, deels nieuwe, Hank The Knife & The Silver Cadillacs formatie is gisteren een bijzonder groot succes gebleken. Bij een bomvol sportcafé De Slag in Hoevelaken dook een nog grotere opkomst op dan misschien wel verwacht, en onze Arnhemse rockers zijn het vlammen op de buhne bij lange na niet verleerd. Onafgebroken volgden dan ook de meest enthousiaste reacties uit de zaal waar een uiteenlopend publiek was opgedoken uit alle regio’s. Vanzelfsprekend was daarbij de plaatselijke bevolking ook conform verwachting vertegenwoordigd. Organisatoren, kandidaat opdrachtgevers, collega muzikanten, bekende gezichten, fans van het eerste uur en gezelligheidsdieren, om het kort samen te vatten.
Bovenal werd royaal met complimenten gestrooid richting Hank en consorten. En of de bezoekers nu de rock ‘n’ roll klassiekers of instrumentale composities verkozen tot wat zij bij voorkeur in gehoor lieten welgevallen, waren alle reacties even lovend. De altijd even aardige uitbater van het, onlangs fraai verbouwde, sportcafé toonde zich een gelukkig man. Waar rock ‘n’ roll al niet goed voor is. Aanstaande zaterdag, 1 december, treden Hank The Knife & The Silver Cadillacs op in Aalten bij het AFM event. Er moet één minpuntje van gisteren toch aan geloven. De verlichting ter plaatse is onafgebroken in strijd geweest met het flitslicht van de digitale camera, waardoor veel foto’s direct zijn afgevoerd. Om toch een impressie maar wat graag te willen verstrekken, volgen de meest acceptabele hieronder. De verwachtingen voor dit eerste optreden in nieuwe samenstelling waren hoog gespannen. Het moest direct een groot succes worden. Wát een opkomst en wát een sfeer. De voorspelling kwam uit!

lijn

 

boven


28 NOVEMBER: DAVEREND SUCCES HANK THE KNIFE & THE SILVER CADILLACS (Nog láng niet uitgerangeerd!)


Wát een daverend succes, razend enthousiast publiek, tijdloos sterke rock ‘n’ roll band en meer dan tevreden uitbater dankzij een volle bak bij Sportcafé De Slag in Hoevelaken. Veel oude bekenden gezien, complimenten geïncasseerd, nieuwe contacten opgedaan, gegevens uitgewisseld, organisatoren en kandidaat opdrachtgevers voor nieuwe boekingen ontmoet die zich ter plaatse al tot je vervoegd hebben. Zoveel foto’s voor handen dat we daar morgen eens mee aan de gang gaan. Wat wil je ook, ieder nummer klonk even fenomenaal.
Bezoekers die veelvuldig melden hoe geweldig de rock ‘n’ roll klassiekers nog altijd zijn, en evenveel die deze mening delen wanneer het op de instrumentale composities aankomt. Je hebt geen stem meer over, wat sowieso al niet veel meer te betekenen had, van pogingen doen jezelf verstaanbaar te maken. Wanneer je thuis arriveert, wacht je een traktatie van jewelste en uiteindelijk val je doodmoe, maar helemaal voldaan, achterover. Dan wordt het hoog tijd om te relaxen, en bovenal na te genieten van wat je zelf één van de allerbeste langspelers ooit blijft vinden…
                                                            Nog láng niet uitgerangeerd.

lijn

 

boven


23 NOVEMBER: ‘KLAAR VOOR HET NIEUWE AVONTUUR’ (a.s. zondag live in Hoevelaken!)

De eerste keer dat ik Hank The Knife ontmoette en sprak, was niet in een, authentiek stijlvolle, Londen dubbeldekker. Goed, toen stevig aan het bier, vandaag aan de koffie, wat allemaal kan in Rock ‘n’ Roll. Het is een mooie gelegenheid om de legendarische Arnhemse ‘Guitar King’ even aan de tand te voelen. Je hoort over hem en zijn band momenteel, na tijden van zorgwekkende stilte. Ik begin met “Hank, wat zie je er nog altijd jong uit, terwijl je in jaren simpelweg de jongste niet kán zijn. Voel je jezelf ook zo, ofwel bruis je nog?” De eerste schaterlach heb je al te pakken. “Och, man, ik voel me zo’n ouwe lul”, grapt hij, te vervolgen met “maar ik mag niet klagen. Het gaat eigenlijk best goed. Zolang ik me nog honderd procent kan geven, blijf ik doorgaan. Al gaat de conditie natuurlijk wel met toename van leeftijd iets achteruit. Daar ontkom je niet aan, vroeger ging het iets gemakkelijker”. Wel, wie ook wat doet ervaart dat, dus niets nieuws zover. “Je bent met een deels nieuwe samenstelling teruggekeerd onder de naam Hank The Knife & The Silver Cadillacs. Ben je content met deze band en waarom zijn ‘The Jets’ verdwenen?” Hank aarzelt geen moment met zijn antwoord en steekt direct van wal. “The Silver Cadillacs voerde ik altijd al naast Hank The Knife & The Jets. Enkele jaren terug viel de laatste ‘Jets’ bezetting uiteen, wat voornamelijk kwam door medische problematiek rond Alfons Haket. Twee bandleden gaven aan te stoppen. Alfons is wonderbaarlijk goed hersteld en nu weer gewoon van de partij in de nieuwe bezetting. Maar ik had de draad intussen opgepakt met deze Silver Cadillacs formatie. Onder andere daarom hebben we die naam zo gehouden. In deze nieuwe bezetting spelen we een breder repertoire. Eigen werk en hits van Hank The Knife & The Jets, covers van rock ‘n’ roll klassiekers, maar ook meer instrumentale gitaarcomposities. Ten eerste deed ik dat al vanaf de allereerste Hank The Knife elpee, dus ook dat is niet nieuw. We spelen bijvoorbeeld ook The Shadows. Uiteindelijk blijft het ‘what’s in a name’.”



Na de koffie te zien bijvullen vervolgt de legende op zes snarige basgitaar met “En ja, ik ben heel content met deze band. Ervaring tot en met en de sfeer is bijzonder goed. Met Alfons sta ik uiteindelijk al zo’n vijftig jaar op het podium, maar ook de nieuw aangetrokken muzikanten ken ik al heel lang. Theo Gamelkoorn is een veelzijdig gitarist met wie ik vroeger in Groep Arnhem speelde. Naast onder andere Arnie Treffers (beter bekend als Long Tall Ernie) en Alan Macfarlane. Eef Foppen drumde al in het allereerste bandje dat we vormden in de vroege sixties. Moet je nagaan…” Ja, de heren gaan al een tijdje mee. “Hoe heette die band?” wil ik weten en Hank doet zijn aanstekelijke lach opnieuw gelden. “God, kerel, ik weet niet eens de huidige naam van de band, dus laat staan…” Opnieuw sleurt hij me mee in zijn lach en laten we het daarbij. We naderen plaats van bestemming, wat mij nog beweegt tot inhaken op de onlangs uitgebrachte dubbel cd van Hank The Knife & The Jets in de Universal serie ‘Golden Years Of Dutch Pop Music’, welke goed aan is geslagen. “Kunnen de fans nieuw materiaal verwachten op korte termijn, Hank?” – “Nou, weet je, het op poten zetten van de nieuwe band heeft veel tijd en energie gekost. Dat is eigenlijk de reden dat ik me niet met nieuw werk bezig heb kunnen houden. Maar die mogelijkheid blijft natuurlijk altijd bestaan”. Voordat we handen schudden kan nog nipt “Hank, a.s. zondag treed je op in Hoevelaken met de nieuwe formatie, in sportcafé De Slag. Jullie zijn er klaar voor?” – “Jazeker, helemaal. We koesteren sowieso herinneringen aan Hoevelaken, waar we vaker zijn geweest. Rond de eeuwwisseling al, meen ik. Enthousiast publiek dat het gevoel van thuiswedstrijd spelen geeft. Áltijd goed”. Overtuigd. Ik kan niet wachten. Hank The Knife & The Silver Cadillacs zijn klaar voor het nieuwe avontuur...

lijn

 

boven


17 NOVEMBER
AFTELLEN TOT HANK THE KNIFE & THE SILVER CADILLACS BIJ ‘DE SLAG’ IN HOEVELAKEN

Dan is het aftellen tot zondag 25 november begonnen. De dag waarop Hank The Knife & The Silver Cadillacs op het podium staan van Sportcafé De Slag in het Gelderse Hoevelaken. In deze nieuwe formatie worden oudgedienden Hank The Knife en Alfons Haket, de beruchte Alfie Muscles uit de Long Tall Ernie & The Shakers jaren, bijgestaan door Theo Gamelkoorn op de snaren en Eef Foppen met drumstokken in de hand. ‘Slag in de rondte doen rocken’ past als gegoten voor dit optreden waarbij de legendarische Hank The Knife tophits als “Guitar King” en “Stan The Gunman”, meer eigen werk als zowel vocale en instrumentale covers, waaronder tijdloos begeerde Shadows klassiekers, ten gehore worden gebracht. Toegang is gratis en het wordt puur genieten daar bij het riante sportcafé in dat, centraal in het midden des lands gesitueerde, fraaie dorp. Waar zelfs Napoleon zijn steek aan de kapstok hing en maar wat graag de nacht doorbracht.

Wij de fans kunnen bijna niet wachten, laat maar komen dat feest!

lijn

 

boven

17 NOVEMBER:  The Guitar King & IK!
Iedere maand een aflevering van Jack van der Veer...

Op de Facebook pagina van Jack verscheen af en toe onregelmatig een serie verhalen in de bundel van

 "THE GUITAR KING & IK"

Het is leuk, om deze serie verhalen op de website te plaatsen en wel in een aparte rubriek, zodat de fans alle delen in zijn geheel nog eens rustig terug kunnen lezen. Vandaag DEEL 5 !


lijn

 

boven

03 NOVEMBER : OPTREDEN IN "AFM SUPPORT EVENT", 01 DECEMBER



Een rockend begin van de laatste maand van het jaar, ook wel de feestmaand geheten. De eerste december treden Hank The Knife & The Silver Cadillacs op bij het AFM Support Event, in Aalten. Dichtbij de Duitse grens. Dit feestevenement is in alles voorzien en de benodigde info vind je op onderstaande bekendmakingsposter. Te midden van één en al interessante gigs, treden onze Guitar King en consorten aan om 21.15 uur en rocken erop los tot 21.45 uur. Locatie ‘Setz Huiskamer’, Plein Zuid in Aalten. Entree aan de kassa € 17,50. Als je dan toch het onderste uit de kan van zo’n feestmaand wilt halen…

lijn

 

boven

13 OKTOBER : OPTREDEN IN "SPORTCAFE DE SLAG", 25 NOVEMBER


We kennen hem voornamelijk uit de kleurrijke glamrock jaren zeventig. Hank The Knife was daarin aanvankelijk bassist bij rock ‘n’ roll formatie Long Tall Ernie & The Shakers. In 1975 brak hij internationaal door met eigen band, Hank The Knife & The Jets. “Guitar King” en “Stan The Gunman” gooiden bijzonder hoge ogen op de hitlijsten. Het muzikale handelsmerk van Hank The Knife bestaat uit het zware geluid van een zes snarige basgitaar, die hij als sologitaar bespeelt. Het debuut langspeel album “The Guitar King” deed al op fenomenale wijze uit de doeken waar Hank en consorten door tientallen jaren op voortborduren. Pure rock ‘n’ roll afgewisseld door instrumentale, filmachtige, composities met de ‘six-bass’ in de hoofdrol. Invloeden van onder andere The Shadows en Morricone zijn waarneembaar. Door decennia van tijd blijft de Arnhemse band, met diverse wisselingen binnen The Jets, bestaan.

Periodiek worden er nieuwe singles en albums uitgebracht, en blijft de act graag gehoord op festivals. Ook in meer kleinschalige horeca zoals het Hoevelakense sportcafé De Slag. Hank The Knife & The Jets koesterden al langer een binding met Hoevelaken, getuige de denderende optredens in het souterrain van voormalig café De Acht Stuyvers. Onlangs is een nieuwe samenstelling van Hank The Knife & The Silver Cadillacs leven ingeblazen.
Oudgedienden Hank The Knife en Alfons Haket, ofwel Alfie Muscles uit de Long Tall Ernie jaren, worden daarin bijgestaan door Theo Gamelkoorn op de snaren en Eef Foppen achter de drums. Jack van der Veer bestiert het management. In voornoemde bezetting treedt de band aan op zondag 25 november in Sportcafé De Slag. Het optreden vangt ca 15.00 uur aan.

Entree is vrij. Daarin worden eigen hits en album songs, alsmede hoogtepunten uit The Shakers jaren en covers van bekende rock ‘n’ roll klassiekers, vertolkt. Met Hank The Knife en Theo Gamelkoorn als leadgitaristen worden er tevens instrumentale nummers ten gehore gebracht, van eigen werk tot Shadows successen van weleer. Sportcafé De Slag, te vinden aan de Zuiderinslag 2, heeft dan juist een grondige verbouwing doen afronden, waarmee deze entourage van sympathieke uitbater Hans Root geruime tijd vooruit kan. Nu focussen we ons op rock ‘n’ roll in Hoevelaken. Waarbij Hank The Knife & The Silver Cadillacs bezoekers van het sportcafé ‘slag’ in de rondte doen rocken.

lijn

 

boven

9 OKTOBER : DE VERANDERING...

‘CADILLACS MET STAAT VAN DIENST SCHAREN ZICH RONDOM GUITAR KING’

De voorbereidingen zijn al even bezig en bovenal speelde lange tijd de vraag ‘hoe verder’. Even leek het erop dat het legendarische Hank The Knife & The Jets uitsluitend in rock ‘n’ roll geschiedenisliteratuur voort zou bestaan. Maar uiteindelijk wordt het ook in Arnhem nooit zo donker of het licht breekt door. En hóe! Zanger Alfons Haket staat na wonderbaarlijk herstel thans weer te popelen. Fred van Geffen en Alan Macfarlane kondigden aan te stoppen. Hank The Knife bleef actief met Shadows tributeband Sixty-Four. Collega muzikanten in deze formatie, gitarist Theo Gamelkoorn en drummer Eef Foppen, beschikken over de kwaliteiten en ervaring dat zij voelen voor aansluiting wanneer Hank besluit The Silver Cadillacs nieuw leven in te blazen. Tijdens de eerste oefensessies halen bandleden opgelucht adem. Wat voorheen stond voor een coverband naast Hank The Knife & The Jets, vormt nu de hoofdmoot. In de nieuwe samenstelling worden beiden vertegenwoordigd, wat betekent dat het repertoire breder georiënteerd is en onze guitar king nu ook in The Silver Cadillacs pronkt met de unieke sound van zijn zes snarige basgitaar.

Tevens doen Theo Gamelkoorn en Alfons Haket van zich spreken op de snaren. Er komen meer instrumentale werken op de playlist voor, wat vanaf het Hank The Knife & The Jets debuutalbum al stempel drukte. De meeste composities komen van Hank’s eigen hand. Ook worden klassiekers van onder andere The Shadows ten gehore gebracht. Instrumentale nummers speelden immer een rol. Uiteindelijk zou het in 1975 bijna van start zijn gegaan met “Ghost Town”, ware het niet dat op het laatste moment – uitermate verdienstelijk – besloten werd “Guitar King” tot A-kant van de single naar voren te schuiven. “We kunnen het publiek nu nog meer ter wille zijn”, geeft Hank als reactie, “het Hank The Knife repertoire blijft meedoen, af te wisselen met covers van rock ‘n’ roll klassiekers én instrumentale nummers”. Zijn meest recente, hoog gerecenseerde, solo albums voorzien in instrumentale composities. Dan brengt, als klap op de vuurpijl, Universal Music een dubbel cd van Hank en consorten uit in de succesvolle reeks “Golden Years Of Dutch Popmusic”. Hank The Knife & The Silver Cadillacs zijn inmiddels gereed om de podia te bestijgen. Jack van der Veer bestiert het management, te bereiken op +31687157785 of theknife@coyotejack.nl. Zie ook www.thesilvercadillacs.nl. Have you heard… he’s back in town!

lijn

 

boven



27 SEPTEMBER:  The Guitar King & IK!
Iedere maand een aflevering van Jack van der Veer...

Op de Facebook pagina van Jack verscheen af en toe onregelmatig een serie verhalen in de bundel van  "THE GUITAR KING & IK"

Het is leuk, om deze serie verhalen op de website te plaatsen en wel in een aparte rubriek, zodat de fans alle delen in zijn geheel nog eens rustig terug kunnen lezen. Vandaag DEEL 4 !



lijn

 
boven

27 SEPTEMBER : NOG BETER DAN TOEN!


“Van der Pik?!? Wat zijn dit voor vlerken, wat een kabáál!!!” Wie goed kijkt naar de monitor naast Studio 70 exploitant Edu Wilten, die de lachspieren flink te goed doet aan deze beelden uit de gouden glamrock eeuw, herkent Sjef van Oekel en Evert van der Pik in hevige discussie omtrent het luidruchtig binnenvallen van Hank The Knife & The Jets. Wanneer na afloop boekhouder van der Pik formeel zegt “heren, wilt u mij even volgen naar mijn kantoor?” hoor je onze Guitar King “sodemieter op, man, ouwe zak!” als uiterst beleefde tegenreactie uiten. Dát is Rock ‘n’ Roll. Genieten van en lachen om verleden en heden, gisteravond in de Arnhemse studio.


Oude verhalen die boven komen doen je altijd zo goed. Je hoort zanger en gitarist Alfie Muscles, wanneer er teruggeblikt wordt op de Long Tall Ernie & The Shakers dagen, zeggen “Ja, ik was altijd de chauffeur, weet je, dus stond er altijd gelijk een fles whiskey voor me klaar”. Er wordt geschaterd om hoe er toen niet zo nauw gekeken werd. Gitarist Theo Gamelkoorn herinnert zich als bandlid van Groep Arnhem met ‘The Shakers’ getoerd te hebben in die begindagen. “Wat konden ze zuipen, echt niet meer normaal, en een ruzies af en toe”. Hank The Knife herinnert zich op kantoor te moeten komen bij manager Rein Muntinga, een naam die hij volgens de heren eer aan deed, vanwege zijn snarenwerk dat beneden peil bleef, waarbij koning alcohol onze guitar king misschien een héél klein beetje de das om deed. “Wat is er mis mee? Ik speel gewoon goed”. Dat het beruchte stuk opgenomen was, had hij geen rekening mee gehouden. Even later dendert de decibelmeter weer drie cijferig in het rood en ben je getuige van hoe goed deze mannen nog altijd zijn. Evert van der Pik klinkt overtuigend met “ja, meneer van Oekel, u heeft ze zelf besteld!” Wat hebben we altijd gelachen om van Oekel. “Oooohhh… dán is het goed. Práchtig, gewoon!” Ja, meneer van Oekel, die vlerken spelen nog beter dan toen.



lijn

boven



29 AUGUSTUS :  The Guitar King & IK!
Iedere maand een aflevering van Jack van der Veer...

Op de Facebook pagina van Jack verscheen af en toe onregelmatig een serie verhalen in de bundel van  "THE GUITAR KING & IK"

Het is leuk, om deze serie verhalen op de website te plaatsen en wel in een aparte rubriek, zodat de fans alle delen in zijn geheel nog eens rustig terug kunnen lezen. Vandaag DEEL 3 !



lijn

 

boven

26 AUGUSTUS : STILL GOING STRONG

‘WEER OP DE FIETS’

Bron/Source: Arnhemse Koerier

lijn

 

boven

9 AUGUSTUS : JAMMER MAAR BEGRIJPELIJK

‘SIXTY FOUR OPGEHEVEN’

Sixty Four is niet meer. Aangezien Hank The Knife & The Silver Cadillacs ook het repertoire spelen en daarbij ook nog de songs van Hank The Knife & The Jets ten gehore brengen is de Sixty Four officieel opgeheven.

Bron/Source: Management

lijn

 

boven

9 AUGUSTUS : De PLANNEN...

‘HANK THE KNIFE TIJDLOOS POPULAIR’

Zo wordt het aangezicht beïnvloed door hoge leeftijden én enorme temperaturen, waarbij we toch op een vrolijk onthaal bij Aladna FM (www.aladnafm.nl) in Aalten mochten rekenen. Een interview door Gerard Kolenbrander in zijn programma From Past To Present’ met Hank The Knife en Theo Gamelkoorn. Sowieso resulteert dit tot een optreden van Hank The Knife & The Silver Cadillacs op de allereerste dag van december, waarover binnenkort meer. De website www.the- silvercadillacs.nl is online en de band beschikbaar voor optredens vanaf medio oktober. Tijdens het vraaggesprek hoor je The Guitar King zich verbazen over hoe tijdloos populair zijn grootste hits blijven en natuurlijk ontbrak de nodige humor niet. Hoeft ook niet, lachen blijft gepermitteerd in rock ‘n’ roll.

lijn

 

boven

9 AUGUSTUS : BIJ ADLADNA FM....

‘GUITAR KINGS IN "FROM PAST TO PRESENT", ALADNA FM RADIO’

FOTO ROB HANHARD
Een bijna een uur durend Intervieuw (afgewisseld met diverse songs) met Hank The Knife, Theo Gamelkoorn en Coyote Jack (van der Veer) bi ADLADNA FM Radio met Gerard Kolenbrander In het Programma "PAST TO PRESENT", Zondag 17:00 uur op 5 Augustus jl. Onstaan van alles, opnamen, de plannen en de eventuele optredens van Hank The Knife & The Sliver Cadillacs...

lijn

 

boven

3 AUGUSTUS : BIJ ADLADNA FM....

‘GUITAR KINGS BIJ ALADNA FM’

Aanstaande zondag reist Hank The Knife af naar de prachtige Achterhoek om gezamenlijk met gitarist/bassist Theo Gamel- koorn, één van de door en door ervaren nieuwe gezichten binnen de formatie Hank The Knife & The Silver Cadillacs, aan te treden bij grensgebied zender Aladna FM. Dit vindt plaats van 17.00 tot 18.00 uur in het programma ‘Past To Present’  met  Gerard Kolenbrander als gastheer, wiens uitzending tot 19.00 uur duurt en immer op een grote schare aan luisteraars kan re- kenen. Zie www.aladnafm.nl, en zie tevens www.thesilvercadillacs.nl. Natuurlijk wordt de nabije toekomst onder de loep geno- men, nu Hank The Knife & The Silver Cadillacs staan te popelen om de podia te bestijgen. Zondag meer. Wij kijken er al naar uit. Guitar Kings bij Aladna FM.



lijn

 

boven

22 JULI :  WILLEM DAMEN OVERLEDEN !!



lijn

 

boven



18 JULI :  The Guitar King & IK!
Iedere maand een aflevering van Jack van der Veer...

Op de Facebook pagina van Jack verscheen af en toe onregelmatig een serie verhalen in de bundel van  "THE GUITAR KING & IK"

Het is leuk, om deze serie verhalen op de website te plaatsen en wel in een aparte rubriek, zodat de fans alle delen in zijn geheel nog eens rustig terug kunnen lezen. Vandaag DEEL 2 !



lijn

 

boven

27 JUNI : SLAG OM ARNHEM !!


door Jack van der Veer
Het blijft de hoofdstad van de Rock ‘n’ Roll en wanneer Guitar King’ Hank The Knife als gids optreedt, kom je echt wel waar je zijn moet. Regelrecht naar de bar ??. In de vroege ochtend met goede vriend Willem op weg om de Fuego te ontdoen van de, 4+ plus hoog, donkere stalling. Eigen gevoel volgen, wat je zaterdag al had moeten doen door de Franse sportcoupé, zonder het vuur aan de schenen te leggen, na vervanging koelwater rijdend mee te nemen. Dit idee is prettiger, de Benz van Willem er achteraan die met trekhaak de situatie kan redden als het nodig mocht zijn. Veel gelachen om niks, wat zo belangrijk is in het bestaan van jonge jongens die een dagje ouder worden.

Natuurlijk op voorhand met autochirurg Edwin Heining overleg gevoerd of de tocht verantwoord zou zijn. Groen licht. Én… geen vuiltje aan de lucht. Nee, die bleef stralend blauw. Ten tijde van een tussentijdse onder de motorkap check een uitje ervan gemaakt en op chique parkeerplaats locatie aan de koffie. Uiteindelijk halen twee klassiekers, met bestuurders meegerekend het dubbele, zonder probleem het dorp. Als nooit weggeweest, pronkt er weer een vurige Française achter de rocktempel. Wat een mooie stad, groot geworden door Rock ‘n’ Roll. Al zijn centrumdrukte en eenrichtings(on)mogelijkheden niet om aan te wennen. Daar heelhuids uitgekomen weet je al hoe je de kop boven dit stukje tekst noemt: de slag om Arnhem.

lijn

 

boven

27 JUNI : HELDEN VAN NU !!


Jeugdsentiment....Hank the Knife....cd presentatie......
helden 
van toen en een grote inspiratie voor mij Long tall Ernie and the Shakers

lijn

 

boven

27 JUNI : EEN KLEINE TERUGBLIK!

`SAMEN SPEL`

Zaterdag staan de heren voor het eerst in deze samenstelling van Hank The Knife & The Silver Cadillacs op het podium bij muziekwinkel Kroese in Arnhem. Oudgedienden Hank The Knife en Alfons Haket, ofwel Alfie Muscles, met de sinds mensheugenis door alle muzikale wateren gewassen Theo Gamelkoorn en Eef Foppen. “Nog even de puntjes op de ‘i’, jongens” hoor je the guitar king zeggen en dan barst het los. Nee, humor niet thuisgelaten, is onlosmakelijk verbonden. “Ik vond het wel muzikaal” hoor je de in letterlijke zin afscheid van zijn wilde haren genomen hebbende Alfie grappen na een experimentele handeling op de snaren, waarop The Knife – hoe komt ‘ie er weer ‘zomaar’ op – reageert “Nou, laat dat ‘muzi’ maar weg!”

Theo vergeet niet meer dat hóóg tempo ‘Alright’ klinkt en uit monde van de sympathieke slagman Eef verneem je “ik wist toch echt niet dat ik tot zoveel lawaai in staat was”. Waar dat toe resulteert? Aanschouw het aanstaande zaterdag vanaf 15.00 uur aan de Rijnstraat 31 in Arnhem. Daar speelt de band een miniconcert ter gelegenheid van het zojuist uitgebrachte dubbel cd album door Universal Music, “Hank The Knife & The Jets – The Golden Years Of Dutch Pop Music”. De geremasterde originele uitvoeringen van de single successen zijn daar in zo’n hoogwaardige geluidskwaliteit op uitgebracht, dat het live ‘rotzooi maar wat’ – ‘in vaktermen’ zoals Hank dat tot jou als toeschouwer verklaart – hoge verwachtingen wekt. Dat komt vast goed. Tot zaterdag!

`ONDERWEG OUWE VRIEND`

 (deel 2) door Jack van der Veer
Het eerste optreden van deze samenstelling Hank The Knife & The Silver Cadillacs. Je hebt er naar uitgekeken. Om eindeloze eenrichtingsergernis tegen te gaan, rijdt Hank met je mee. Hij kent Arnhem als zijn flesopener. De Fuego geniet van bekijks onderweg. “Die auto heeft meer sjans dan ik” grap je tot de guitar king. De parkeergarage wordt bereikt, waar zoveel auto’s staan dat het erop lijkt dat The Knife back in town is. Klimmen, nog hoger, en je vindt een vak waar de Franse coupé in past. Motor af en… al neem je het nieuws over die op hand zijnde volksopstand nog niet altijd even nauw, hoor je me toch een ontploffing waarbij je eerst verschrikt kijkt of het dak niet weggevaagd is. En dan… een rook- en stoomontwikkeling onder de motorkap vandaan die laaghangende mist recht van betekenis ontneemt en jullie tot bijna aan de enkels in koelvloeistof doet staan. ”G&^%$#$@E!”. Nee, geen betere woordkeuze voor handen. Gesis en geborrel waar niet eens destillaat aan te pas komt. Foute boel. “Was dat jouw auto?” vraagt onze zes snaren bassist zich af, en jouw “ben bang van wel” zegt genoeg. Motorkap omhoog en constateren dat een koelslang open is gescheurd. Een probleem lacht jullie uit. Althans, lacht jóu uit. Je moet niet aan voorspellingen doen, ze komen altijd uit. “Je zal zien”, begin je tot Hank, “wanneer jij straks de eerste snaren aanraakt, meldt de ANWB monteur zich en mis ik het optreden”.

Lopende naar optreedlocatie Kroese wacht jullie een enthousiast onthaal. Bekende gezichten, waarbij je zelfs moet nadenken ‘wie ben jij ook weer?’ en de tent loopt bomvol. De band begint. Knife dendert op de six-bass de fundering tot schudden en Theo doet de snaren gillen in een openingsmedley. ‘Geweldig!’ Telefoon. “Met de ANWB, ik sta binnen vijf minuten bij uw auto”. Op naar de parkeergarage. De monteur schrikt. “Dit heb ik nog nóóit, in mijn hele loopbaan, gezien!” Dit heeft de vurige sportcoupé eerder dit jaar al eens teweeg gebracht bij een betere autofluisteraar dan je deze toe inschat. Zijn verwijtende ‘hoe haal je het in de kop om een auto zo overstuur te jagen’ blik lach je om. Jij uit jouw verontwaardiging omgeven door meer vraagtekens dan die monteur zich toe mag eigenen. De man begint. Is ruim anderhalf uur bezig. De motor komt wederom op kookpunt. “Ja, is ook niet gek na bijna een uur stationair draaien” uit je geïrriteerd. “U kunt zo echt niet verder rijden”. Ouwe lichaamspijnen zingen in duet. Je staat niet toe dat de Fuego naar een plaatselijke kliniek wordt getransporteerd en loopt terug naar de inmiddels gesloten muziekwinkel, waar het optreden allang voorbij is. “Het was zo leuk! Groot succes, tien keer zoveel cd’s verkocht als van een vorige, moderne, Pinkpop artiest die hier laatst stond!” De filiaalmanager is blij. Dat dit publiekelijke tekeer gaan door Hank The Knife & The Silver Cadillacs in succes zou ontaarden, had je wel verwacht. Hierover later meer. Het optreden moeten missen laat je jezelf niet graag flikken. Nee, zelfs niet door jouw oranje ouwe vriend.

`GOUDEN JAREN`

(Deel 2)door Jack van der Veer
Universal Music Group kan bijzonder tevreden zijn. Wanneer de nieuwe “Hank The Knife & The Jets – Golden Years Of Dutch Pop Music” in die getale over toonbanken vliegt als gisteren bij muziekwinkel Kroese het geval was, staat het album binnen de kortste keren op #1 van, wat wij in de gouden jaren noemde, de LP TOP 50. En dan het mini optreden van de nieuwe Hank The Knife & The Silver Cadillacs bezetting, wat niet onopgemerkt voorbij is gegaan.

Een afgeladen muziekwinkel Kroese in centrum Arnhem. De band in topvorm. Hank, Alfie, Theo en Eef genoten net zo hard mee. Een en al enthousiasme, weerziens en bekende gezichten. Zelfs de succesvolle performer Wally Preyll hield zijn agenda vrij en reisde af om jeugdidolen nogmaals aan te horen en de hand te schudden. Momenten met een gouden randje, waarbij we met zekerheid kunnen stellen dat minimaal één ongelukkige ANWB monteur het spektakel moest missen, slaan we op in het hoofdstuk van gouden jaren.






lijn

 

boven

17 JUNI : OPTREDEN


‘OPTREDEN BIJ KROESE!’

PROMOTING VOOR DE NIEUWE CD!
ZIE DE RUBRIEK OPTREDENS...

lijn

 

boven

9 JUNI : DE NIEUWE CD !!!!!


‘GOUDEN JAREN!’

Jawel, het is zover. Universal Music Group heeft bevestigd dat de dubbel-cd van Hank The Knife & The Jets in de herhaaldelijk succesvol gebleken reeks “Golden Years Of Dutch Pop Music” te koop is. Thans al te bestellen op bol.com. Daarnaast spoedig te vinden in andere online schappen en fysieke muziekwinkels. Waaronder Kroese in Arnhem, aan de Rijnstraat 31, waar de nieuwe samenstelling van Hank The Knife & The Silver Cadillacs op zaterdag 23 juni een circa half uur minioptreden verzorgt ter gelegenheid van deze bijzondere gouden jaren editie. Hierover binnenkort meer. Het dubbel cd-album, waarvan de officiële datum van uitbrengen 15 juni is, wordt aangeboden voor – op een cent na – vijftien euro en bevat alle geremasterde A- en B kanten van de singles, aangevuld met interessant albummateriaal. Alle decennia komen daarin voorbij, vanaf het debuutalbum “The Guitar King” tot en met het meest recente Hank The Knife solo album “Take Six!” toe. Er is uiteindelijk weinig mooier dan het herbeleven van gouden jaren.

lijn

 

boven

8 JUNI :  PROOST JONGENS!!!!


Gewoon een moment van ontroering om te aanschouwen. Na in helse temperaturen de sterren van de hemel te hebben gerockt,  waarbij een stevig “Stan The Gunman” de decibelmeter donkerrood uit doet slaan, slaan onze rock ‘n’ roll legendes Hank The Knife en Alfie Muscles de koude bierblikken tegen elkaar. “Proost, jongen!” klinkt het tegelijkertijd, gevolgd door “dat klinkt niet, hè? In blik”. Maar smaken zonder enige twijfel. Wat hebben deze briljante muzikanten wat keertjes naast elkaar op het podium gestaan. Nog niet zo lang geleden leek dat lang geen toekomstgarantie meer te bieden. Thans schijnt de rock ‘n’ roll zon weer volop in Arnhem. “Maar iets minder benauwd mag wel, kerel” puft the guitar king, het zweet van zijn voorhoofd afvegende. Een memorabel avondje in Studio 70 te midden van de bandformatie waarover spoedig meer. Op de toekomst dan maar. Proost, jongens!

lijn

 

boven



02 JUNI :  The Guitar King & IK!
Vanaf heden volgt iedere maand een aflevering van Jack van der Veer...

Op de Facebook pagina van Jack verscheen af en toe onregelmatig een serie verhalen in de bundel van  "THE GUITAR KING & IK"

Het is leuk, om deze serie verhalen op de website te plaatsen en wel in een aparte rubriek, zodat de fans alle delen in zijn geheel nog eens rustig terug kunnen lezen. Vandaag volgt de aftrap van DEEL 1 !


lijn

 

boven

30 MEI :  HANK THE KNIFE JARIG!!!

                                                           HANK THE KNIFE… VAN HARTE GEFELICITEERD!

Aan zo’n beetje de vooravond van de introductie van het nieuwe cd dubbel album “The Golden Years Of Dutch Pop Music – Hank The Knife & The Jets”, en het herformeren van Hank The Knife & The Silver Cadillacs, is een dag als vandaag ten alle tijden onmisbaar geweest. Vandaag, 30 mei, feliciteren we onze ‘guitar king’ Hank The Knife met zijn verjaardag. De tel in jaren is hij allang kwijt en doet er ook niet toe, daar hij toch weigert enige vorm van verandering toe te laten. En dat is maar gelukkig. Uiteindelijk is er nimmer een leeftijd aan rock ‘n’ roll voorgeschreven. Je ziet ‘t wel, thuis in rock ‘n’ roll, instrumentale juwelen en zelfs niet te beroerd om een auto, die tegelijkertijd van de band rolde met het bestormen van Top 10 door “Crazy Guitar”, een handje op weg te helpen. Hank, gefeliciteerd met jouw verjaardag, geniet er volop van en een luidkeels ‘proost’ vanuit alle hoeken op de ronde wereldglobe waar de wens uitgesproken wordt nog lang van jou en jouw schitterende composities en spel te mogen genieten.


lijn

 

boven

16 MEI :  NIEUWE CD KOMT ER AAN!

NIEUWE  COMPILATIE CD!!
Van Jack van der Veer!

‘GOLDEN YEARS TO COME’

Gouden jaren staan op punt van herintrede doen. Terwijl de voorbereidingen hard vorderen rondom ‘Guitar King’ Hank The Knife om met deels, waarover spoedig meer, vernieuwde samenstelling de podia te bestijgen, bijt het niet, om alvast een tipje van een volgende interessante sluier op te lichten. Universal Music Group brengt over precies een maand, 15 juni, een Hank The Knife & The Jets dubbel cd uit in de zo succesvolle reeks ‘Golden Years Of Dutch Pop Music’.

Thans draaien partijen op hoog toerental om dit project realiseerbaar te maken. Hierbij worden alle singles, zowel A- als B-kanten, geremasterd tot meest hoogwaardige geluidskwaliteit vertegenwoordigd, aangevuld met een riante hoeveelheid albumtracks. Alle jaren van Hank en consorten komen voorbij, vanaf debuutalbum ‘The Guitar King’ tot en met het meest recente soloalbum ‘Take Six!’ toe. Nog even en het compilatie album zal overal op de welbekende online schappen liggen. Op naar Many More Golden Years To Come.

lijn

 

boven

12 MAART :  TAKE SIX!

TAKE SIX!
door Jack van der Veer!
Oponthoud heb je vaker op het laatst, sla je eigen verhaal er maar op na. Een compilatie tot stand brengende, die me toch een overzicht in volgorde van jaren laat horen stel je samen, alsof je nooit anders doet. Maar dan stuit je op het laatste album van Hank The Knife. “Take Six!” doet, in het verlengde van voorganger “Six Bass Man”, grandioze instrumentale juwelen horen, die tijdens het beluisteren om tot een eindselectie te komen, de verwondering zo op gang krijgen, dat je sterretjes lijkt te tellen. ‘Verdomme, het moet af!’ spreekt die, hoogst irritante, ongeduldige stem van binnen, die nimmer z’n kop dicht houdt, totdat de laatste hand ergens aan is gelegd. Je weet het niet, herhaaldelijk denk je ‘luister toch eens, hoe schitterend dit is’ en even later val je in herhaling. “Het gemakkelijke van instrumentale nummers is, dat je er iedere titel aan kunt verbinden” hoor je the Guitar King zeggen. ‘Ja, dat klopt’ denk je, terwijl tot je doordringt dat er verder niets gemakkelijks is aan deze – nagenoeg allemaal eigen – composities en wat het nog ingewikkelder maakt, is dat je er iedere film tussen je oren aan kunt verbinden, die maar aansluiting vindt. 

Het zet aan tot dagdromen. ‘Wat is dit mooi…’ denk je nogmaals en schiet voor geen meter op. Is dit de eerste keer, dat je het album hoort? Nee, natuurlijk niet, maar bij jou dringen instrumentale werken minder snel door, daar de toon niet door de tekst wordt gezet. Nu je eens echt gedwongen wordt tot relaxed luisteren, weet je toch niet wat je hoort en ziet. Al ben jij bij dat laatste de enige die het waarneemt. Het mooie en knappe tegelijk is, dat dit voor een ieder geldt die het draait. Geen wonder dat de recensies zo lovend zijn. “Take Six!” is gewoon in de shop van www.hanktheknifeandthejets.nl te bestellen, dus een ieder kan dromen vol verlangens stimuleren. De zes snarige basgitaar, die furore maakte in Knife’s rock ‘n’ roll, is altijd al tot zoveel meer in staat gebleken. Dan verzwakt eindelijk de inwendige stem van het ongeduld. Een stem, die tot kalmte maant neemt het woord over. ‘Beluister het desnoods nog vijf keer, wat maakt het uit? Het is jouw feestje vandaag en neem je tijd. Geniet!’ Je luistert. Ogen dicht. En opnieuw. Alles keert terug of komt tot stand. Nog vijf keer? Take gerust six.

lijn

 

boven

9 MAART :  TERUG!

En dan kan je eindelijk de hand van Alfons Haket, in de Long Tall Ernie & The Shakers jaren ‘Alfie Muscles’, weer schudden na lange tijd. Vanavond in het opvanghuis voor rock ‘n’ rollers, Studio 70 Arnhem. Vlak voor de inval van politie en leger. Zeker langer dan een jaar geleden dat je hem, vanwege niet gering medisch oponthoud, bezig zag en hoorde. Precies op de dag van aankondigen door Universal Music dat er iets gedenkwaardigs in voorbereiding wordt gezet waar je jezelf het komende weekend op uit mag leven, hangt Alfons de gitaar weer om en geeft hij blijk aan een onverwoestbaarheid wat hem meer dan vijfenveertig jaar geleden zijn legendarische bijnaam opleverde. En óf ‘ie het nog kan. Het is ‘m echt en hij komt terug!

WELKOM TERUG ALFONS!!!

lijn

 

boven

24 FEBRUARI :  GITAARBAND

‘GITAARBAND’
Een kort verhaal door Jack van der Veer

Het hart komt altijd al een beetje tot zingen wanneer je de hoofdstad van de Rock ‘n’ Roll in rijdt. Een stijl van zingen waar de instrumentale Shadows klassiekers door Sixty-Four gebracht nou niet direct om verlegen zitten. En ja, je kunt als ‘guitar king’ heel veel te vertellen hebben als het op snaren aankomt, staat Hank The Knife ineens met de handen in het haar wanneer de gitaarband het begeeft. Gelukkig aan helpende handen geen tekort. En dat deze heren allang uit de schaduw van The Shadows zijn getreden, is niet nieuw. Meer info? Zie www.sixty-four.tk. Als we het dan toch over ‘gitaarband’ hebben.

Meer Foto's...

lijn

 

boven

2 FEBRUARI :  HELDEN UIT KINDSJAREN!

‘HELDEN UIT KINDSJAREN’
Een kort verhaal door Jack van der Veer

‘Och, weer zo’n radiostation…’ denk je wanneer je de e-mail opent en je hebt, houd me ten goede: zeker niet in de heldenrol, er al zoveel bezocht. De programmamaker van een radiostation bij de grensstreek is sinds kindsjaren fan van Hank The Knife. “Ja”, lach je, “Wie niet? Geen beginnen aan…” Helden uit kindsjaren. Hoe belangrijk waren ze? En ze wáren er, wanneer je ze maar nodig had. Of het nu rock ‘n’ rollers, stripiconen of acteurs betrof, in jongste jaren associeer je jezelf ermee. Je bent die persoon voor de spiegel. Je bent die persoon in het dagelijks leven. “Jack, hier binnen schijnt geen zon, doe die bril maar af” zegt meneer Peter voor de klas. ‘Zou je ‘m geen hengst voor z’n kop geven? Wie bepaalt dat Hank The Knife zijn bril afzet?!? Zo’n zak van een leraar heeft het wel tegen een rock ‘n’ roller van het meest linke soort’. Je mag nog niet eens roken wanneer je al tien bent en die smerige chocolade sigaretten smelten zo gauw. Op vaders kantoor liggen heel korte pennetjes, wit van kleur met een gele dop, het lijkt op Knife’s shagje. Daar loop je, creatief van geest jezelf aan het behelpen maar ‘bijna’ niet van echt te onderscheiden. Een bril die vijf maten te groot is en dat plastic pennetje in je bek, wat geen ontzag inboezemt. “Haal dat ding eens uit je mond, jongen, dat is toch geen gezicht op straat! En die bril ook niet”. Vader begrijpt er niet veel van. Hank The Knife & The Jets zeggen hem weinig, en daarbij, heeft Les Gray van MUD niet zo’n zelfde bril op? Man, màn, die ouwe lui begrijpen niets. 

Je formeert die playback band, dan dringt het besef bij de wereld wel door. Mis. Op een oude akoestische gitaar met twee snaren speel je geluidloos “Guitar King” en “Stan The Gunman” tot in den treure mee voor de slaapkamerspiegel. Totdat moeder weer onderaan de trap staat te schreeuwen “doe dat ding eens zachter!” Helden uit kindsjaren. Nee, niet alleen wanneer zo’n held Hank The Knife heet. Er waren er meer. Winnetou, Zorro, Old Shatterhand, Tom Jordache, Kung Fu. Zij deden de jonge wereld zoveel goed en waren ook echt helden. Onderschat nooit door welke stress een kind eigen weg moet vinden wanneer het huishouden, waarin hem of haar geborgenheid geboden hoort te worden, onder spanningen gebukt gaat. De ouwe lui vinden hun begrip wel. In foute kringen, maar dat terzijde. Voor de kinderen is er doorgaans niemand. Helden uit kindsjaren nemen de kinderen aan de hand en keer op keer even weg van de wereld waarin zij nog groot moeten worden. Dat zijn helden die je nooit vergeet. Je leest de e-mail van die voor jou onbekende dj opnieuw. Dacht je net nog ‘god, echt geen zin in zo’n pokkeneind rijden…’ denk je ineens ‘Ik ga Henk voorstellen om erheen te gaan’. Ongeacht leeftijd, achtergrond en positie, al durven ze niet meer betrapt te worden met een speelgoedgitaartje voor de spiegel, blijft het een droom voor ieder kind van toen. Ooit handen te schudden en misschien een verlegen ‘dank je wel’ kunnen uiten aan helden uit kindsjaren.

lijn

 

boven

1 FEBRUARI :  OPTREDEN SIXTY FOUR EEN SUCCES!

SIXTY FOUR OPTREDEN WEER VOLLE BAK!

Een kleine terugblik naar zondag jl. in het Arnhemse café Heeren van Aemstel waar Henk, Theo, Aart en Eef de tent bomvol met belangstellenden vulden en met ongeremde passie, veel plezier en daverend succes de tijdloze instrumentale gitaarjuweeltjes van The Shadows ten gehore brachten. Ofschoon Sixty Four in de eerste helft van de jaren zestig, de naam verstrekt daar iets meer precisie in, geformeerd werd neemt het aantal fans nog altijd toe. Interesse in een optreden van Sixty Four, wat zich uitstekend leent voor receptie, feest, horeca of evenement?

Zie ook www.sixty-four.tk

Facebook

lijn

 

boven

21 JANUARI : VERHALEN VAN THOMAS VERBOGT.....

Thomas Verbogt, echt een auteur met korte leuke verhalen in paperbacks gebundeld "My Generation" en "Echt iets voor jou". Hier en daar nog wel verkrijgbaar. Even googlelen. Bundels met korte verhalen en 20 pagina's in My Generation hoofdstuk "Onder de dekens" over Long Tall Ernie & Hank The Knife. Eveneens ook 11 pagina's in hoofdstuk "Arnhem Rock" (ook in Echt iets voor jou) over Hank The Knife en Hans van Geffen samenwerking met de opnamen en mogelijke uitzending door de toenmalige Veronica TV van de single "Hot Town Sugar" met muziek van Hank en de tekst van Thomas Verbogt. Over de periode Hank The Knife, vroeger en later en natuurlijk Hans van Geffen, die de single zou brengen, is weinig bekend...

Op http://www.dbnl.org staat de 11 pagina's tellende tekst over Hank The Knife en Hans van Geffen...


lijn

 

boven

18 JANUARI : SIXTY FOUR TREEDT WEER OP...

Zondag 28 januari treden de heren van Shadows tribute band Sixty Four uit de schaduw. Vanaf circa 17 uur bij cafe Heeren van Amstel in Arnhem. Vrije entree. Genieten van de klassiekers van weleer, staat immers voor een onbetaalbare sfeer.....

lijn

 

boven

1 JANUARI : IEDEREEN EN ALLE FANS DE BESTE WENSEN VOOR 2018...

LACHEND BEGINNEN!

Nieuw jaar, nieuwe lach. Iedereen het allerbeste voor 2018 toegewenst. Dat het een jaar mag worden omgeven door geluk, gezondheid, muziek en zéker niet te vergeten… humor. Voor de fans van stripicoon Jan Jammerdan en zijn Truus is het jaar voorspoedig van start gegaan. De nieuwe stripbundel, #6 op rij, is thans te bestellen in de webshop. Je blijft lachen en dat voor nog geen zeven euro inclusief verzendkosten binnen onze landsgrenzen, daarbuiten is het tariefsafhankelijk. Ook de Jan Jammerdan verjaarskalender, die onlangs verscheen, verdient daarbij de aandacht. De onmisbare hulp om alle denkbare verjaardagen niet langer te vergeten. Het sterkste voornemen voor een nieuw jaar blijft uiteindelijk lachend beginnen.....

lijn

boven

T-Shirts Verkoop

t-shirt
Er zijn weer t-shirts op voorraad: Zwart, logo grootop de voorzijde, op linkermouw klein logosponsor www.bij-da.nl Bijde optredens 15 euro per stuk, per post 19 euro. Wil je per post bestellen? Gebruik bestelformulier, of stuur ons een mailtje met je naam, adres en telefoonnummer, gewenste maat en aantal. Wacht op antwoord over betalen, en dan komt het helemaal goed.

Op de foto: Ron The Roadie in het nieuwe T-Shirt.

 
 
Copyright HTK & TJ / Webmaster: Freetimeweb