\


NIEUWS OVER HANK THE KNIFE AND THE JETS!!!


DE GUITAR KING & IK  door Jack van der Veer...

Inhoud: Jaar 2022

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Terugblik op de Cactus

We gaan optreden !!!

ALLEMAAL DE BESTE WENSEN!


 

AGENDA OPTREDENS

De Cactus, 01-04-2022

 boven

17 APRIL : "FEEST IN DE CACTUS"

 
TERUGBLIK OP ‘DE CACTUS’
Bij deze in beeld een terugblik naar het optreden van onze nationale trots in rock ‘n’ roll van 1 april in de Hengelose Cactus. Dit tweede publiekelijke optreden in deels nieuwe bezetting kreeg een enorm onthaal. Hank The Knife & The Jets blijven een sensatie op het podium en wat waren de reacties, tijdens en na het optreden, overweldigend. Gelukkig hoeven we niet de kop te breken over waar het grootste enthousiasme vandaan kwam: bij het publiek of bij Hank, Alfie, Arnoud en Harry. Gelijkspel in hoge score.
Wie geïnteresseerd is in de mogelijkheden, laat het ons weten. Met dank aan organisatie door Ton Odijk Agency en foto met dank aan Frank Wiesman. Namens Hank The Knife & The Jets, management en crew allen geweldig gezellige paasdagen toegewenst, draai de volumeknop luid open en tot de volgende keer!

lijn

 boven

20 MAART : 


DON'T FORGET TO ROCK'N ROLL
LIVE IN DE CACTUS/HENGELO!
Op vrijdag 1 april treden Hank The Knife & The Jets in nieuwe bezetting op bij De Cactus in Hengelo. Tickets ad € 11,00 te bestellen op www.decactus.nl, aan te klikken bij ‘agenda’. Al klinkt het wat algemeen voor rock ‘n’ roll is het ondanks de datum géén grap: wees er bij voorkeur snel bij, want de verkoop staat niet stil. Eindelijk… na zo’n lange tijd alle klassiekers weer live te horen door Hank, Alfons, Arnoud en Harry.  Come on let’s go for the guitar king!


lijn

 boven

3 JANUARI : 


IEDEREEN EN ALLE FANS WELKOM EN DE BESTE MUZIKALE WENSEN VOOR 2022...
Foto: Edu Wilten

lijn

boven

T-Shirts Verkoop

t-shirt
Er zijn weer t-shirts op voorraad: Zwart, logo grootop de voorzijde, op linkermouw klein logosponsor www.bij-da.nl Bijde optredens 15 euro per stuk, per post 19 euro. Wil je per post bestellen? Gebruik bestelformulier, of stuur ons een mailtje met je naam, adres en telefoonnummer, gewenste maat en aantal. Wacht op antwoord over betalen, en dan komt het helemaal goed.

Op de foto: Ron The Roadie in het nieuwe T-Shirt.

 
 
Copyright HTK & TJ / Webmaster: Freetimeweb