\


NIEUWS OVER HANK THE KNIFE AND THE JETS!!!


DE GUITAR KING & IK  door Jack van der Veer...

Inhoud: Jaar 2022

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Wederom optreden in De Cactus!!!
                                       (Aanvulling)

Foto's De Cactus !!!

Foto's Atlanta !!!

Optreden in Atlanta !!!

ALFONS JARIG!

HANK THE KNIFE JARIG!

Terugblik op de Cactus

We gaan optreden !!!

ALLEMAAL DE BESTE WENSEN!


 

AGENDA OPTREDENS

De Cactus, 01-04-2022

Atlanta, Arnhem, 03-07-2022

De Cactus, 04-09-2022

   

 

 

22 AUGUSTUS : boven

"TERUG NAAR DE CACTUS"


19 JULI
.
Wegens groot succes gaan onze vrienden op zondagmiddag 4 september opnieuw in De Cactus in Hengelo de spijkers uit de vloer spelen! De deur gaat om 15.00 uur open, je tickets kan je bestellen op www.decactus.nl.
Adres: Pastoriestraat 37, Hengelo (Ov.)

lijn

 

15 JULI : boven

Met een klik naar de foto's van CAFE "ATLANTA" IN ARNHEMlijn

 

21 JUNI : boven

"WE GAAN WEER !!!"

ZONDAG 3 JULI OPTREDEN BIJ CAFE "ATLANTA" IN ARNHEM
Jawel, Knife fans, jullie lezen het goed. Zondag 3 juli treden onze rockers op in het Arnhemse (muziek)café Atlanta aan het Staringplein 40 gelegen. Aanvang ca 18.00 uur. De toegang is gratis en de entourage, wat de meesten uit ervaring weten van hieraan voorafgegane optredens, gezellig en uitnodigend. Wees op tijd en mis niets van onze Guitar King en consorten. Zondag 3 juli live bij Café Atlanta.

lijn

 

14 JUNI : boven

"HAPPY BIRTHDAY VOOR ALFONS"

GEFELICITEERD ALFIE!!
We overdrijven geen woord als we hem tot onverslijtbare rock ‘n’ roll legende bestempelen. Eén van onze snaren- en vocale specialisten, Alfons Haket ofwel niet ongegrond Alfie Muscles in de Long Tall Ernie & The Shakers beginjaren, verjaart vandaag. Er werd al eens een boek over zijn imponerende loopbaan uitgegeven en met tussenpauzen maakt hij deel uit van de Hank The Knife & The Jets bezetting sinds 1976. We zijn maar wat blij dat ie wederom tot de band is toegetreden. Dat belooft nog héél wat. We proosten op je en wensen jou zowel een fantastische dag als vele jaren toe met Janet en rock ‘n’ roll in goede gezondheid!

lijn

 

30 MEI : boven

"HAPPY BIRTHDAY VOOR HANK THE KNIFE"
GEFELICITEERD HANK!
Vandaag proosten we op de verjaardag van onze guitar king Hank The Knife. Onze immer sympathieke en uniek getalenteerde six bass man is niet gevoelig voor het toenemen van de jaren, wat uiteindelijk een voorrecht blijft. Gefeliciteerd Hank en een fantastische dag toegewenst met nog vele rock ‘n’ roll jaren in goede gezondheid te gaan.

lijn

 

17 APRIL : boven

"FEEST IN DE CACTUS" (Met een klik naar de foto's)
 
TERUGBLIK OP ‘DE CACTUS’
Bij deze in beeld een terugblik naar het optreden van onze nationale trots in rock ‘n’ roll van 1 april in de Hengelose Cactus. Dit tweede publiekelijke optreden in deels nieuwe bezetting kreeg een enorm onthaal. Hank The Knife & The Jets blijven een sensatie op het podium en wat waren de reacties, tijdens en na het optreden, overweldigend. Gelukkig hoeven we niet de kop te breken over waar het grootste enthousiasme vandaan kwam: bij het publiek of bij Hank, Alfie, Arnoud en Harry. Gelijkspel in hoge score.
Wie geïnteresseerd is in de mogelijkheden, laat het ons weten. Met dank aan organisatie door Ton Odijk Agency en foto met dank aan Frank Wiesman. Namens Hank The Knife & The Jets, management en crew allen geweldig gezellige paasdagen toegewenst, draai de volumeknop luid open en tot de volgende keer!

lijn

 

20 MAART : boven

DON'T FORGET TO ROCK'N ROLL
LIVE IN DE CACTUS/HENGELO!
Op vrijdag 1 april treden Hank The Knife & The Jets in nieuwe bezetting op bij De Cactus in Hengelo. Tickets ad € 11,00 te bestellen op www.decactus.nl, aan te klikken bij ‘agenda’. Al klinkt het wat algemeen voor rock ‘n’ roll is het ondanks de datum géén grap: wees er bij voorkeur snel bij, want de verkoop staat niet stil. Eindelijk… na zo’n lange tijd alle klassiekers weer live te horen door Hank, Alfons, Arnoud en Harry.  Come on let’s go for the guitar king!


lijn

 

3 JANUARI : boven


IEDEREEN EN ALLE FANS WELKOM EN DE BESTE MUZIKALE WENSEN VOOR 2022...
Foto: Edu Wilten

boven

T-Shirts Verkoop

t-shirt
Er zijn weer t-shirts op voorraad: Zwart, logo grootop de voorzijde, op linkermouw klein logosponsor www.bij-da.nl Bijde optredens 15 euro per stuk, per post 19 euro. Wil je per post bestellen? Gebruik bestelformulier, of stuur ons een mailtje met je naam, adres en telefoonnummer, gewenste maat en aantal. Wacht op antwoord over betalen, en dan komt het helemaal goed.

Op de foto: Ron The Roadie in het nieuwe T-Shirt.

 
 
Copyright HTK & TJ / Webmaster: Freetimeweb